manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Instalacija Windows XP SP2 na 50 računala s Windows poslužitelj razmještaj

Reply

Thread Tools
Old 29 svi 2009, 01:44
Novi član grupe

Default Instalacija Windows XP SP2 na 50 računala s Windows poslužitelj razmještaj

Bok svima,
Imam pitanje o tome kako instalirati Windows XP SP2 na 50 računala koristeći Windows implementacije servera. Radnje su do sada uradili
- WDS je instaliran i konfiguriran na SCCM 2007
- Na računalu referenca i instaliran win XP SP2 sa svim potrebnim aplikacijama.
-I dodao winPE.wim iz win instalacije AIK mapu i Boot.wim od Windows Vista DVD-u boot image dijelu implementacije Windows poslužitelj
- Na računalu referenca
- Ja umetnuta win xp sp2 & setupmgr.exe ran i "odgovor Datoteka je kreirana" poskočiti poruka je prikazana.
- Tada sam vodio Sysprep.exe, kliknuli na "fabrike" button nakon nekoliko minuta PC isključi. Powered Tada sam ga i kliknuo na "reseal" gumb. Onda opet to pričepiti dolje. Powered sam ga ponovno, ali prije nego što sam konfigurira moj pc to čizma from mrežni kontroler na brodu. Kada je referenca pc počeo je pokušaja da se pronađe DHCP poslužitelj i nakon nekoliko minuta je prikaz "PXE error E53: Ne boot dobila naziv datoteke".
Dakle, sada possiblely što bi moglo ići krivo? Koje su moguće stvari koje bi mogle uzrokovati referenca računalo neće moći spojiti na poslužitelj Windows rasporedu?

Ugoditi pomoć mene vanjska strana!
Old 30 svi 2009, 13:56
Moderator / ica grupe

Default Instalacija Windows XP SP2 na 50 računala s Windows poslužitelj razmještaj

Hi there raketa,

Jeste li još uvijek pojavljuje upravo taj problem?

Vaša posljednja vidjela datum čini davno i ne želim gubiti vrijeme pokušava pomoći ako nikad neće vidjeti ovo.

My System: Eclipse

Procesor (i):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Matične ploče:
Asus P5Q Pro
RAM memorija:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafička kartica (e):
Saphire Radeon 4850
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Golema
Optički pogon (e):
Sony al cheapo jedan.
Case / PSU:
Antec trista
Hlađenje:
Arktik hladnjaci 7 Pro, 3 case obožavatelja.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Operacijski sustav (e):
XP SP3
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.