![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok svima, Imam pitanje o tome kako instalirati Windows XP SP2 na 50 računala koristeći Windows implementacije servera. Radnje su do sada uradili - WDS je instaliran i konfiguriran na SCCM 2007 - Na računalu referenca i instaliran win XP SP2 sa svim potrebnim aplikacijama. -I dodao winPE.wim iz win instalacije AIK mapu i Boot.wim od Windows Vista DVD-u boot image dijelu implementacije Windows poslužitelj - Na računalu referenca - Ja umetnuta win xp sp2 & setupmgr.exe ran i "odgovor Datoteka je kreirana" poskočiti poruka je prikazana. - Tada sam vodio Sysprep.exe, kliknuli na "fabrike" button nakon nekoliko minuta PC isključi. Powered Tada sam ga i kliknuo na "reseal" gumb. Onda opet to pričepiti dolje. Powered sam ga ponovno, ali prije nego što sam konfigurira moj pc to čizma from mrežni kontroler na brodu. Kada je referenca pc počeo je pokušaja da se pronađe DHCP poslužitelj i nakon nekoliko minuta je prikaz "PXE error E53: Ne boot dobila naziv datoteke". Dakle, sada possiblely što bi moglo ići krivo? Koje su moguće stvari koje bi mogle uzrokovati referenca računalo neće moći spojiti na poslužitelj Windows rasporedu? Ugoditi pomoć mene vanjska strana! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi there raketa, Jeste li još uvijek pojavljuje upravo taj problem? Vaša posljednja vidjela datum čini davno i ne želim gubiti vrijeme pokušava pomoći ako nikad neće vidjeti ovo.