kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Windows XP SP2 telepítése a számítógépen a Windows 50 telepítési szerver

Reply

Téma eszközök
Old Május 29 2009, 01:44
Új tag Csoport

Default Windows XP SP2 telepítése a számítógépen a Windows 50 telepítési szerver

Szia mindenki,
Nekem van egy kérdés, hogyan kell telepíteni a Windows XP SP2 50 számítógépek Windows telepítési szerveren. Akciók eddig
- WDS már telepített és konfigurált SCCM 2007
- A referencia-számítógép-i telepített Win XP SP2 az összes szükséges alkalmazásokat.
-Én felvette a winPE.wim a győzelem AIK Boot.wim telepítési mappát, a Windows Vista DVD-t, hogy átadja az indító képet kiépítési szakaszban a Windows szerver
- A referencia-számítógép
- I Feltöltve Win XP SP2 és spárgagombolyog Setupmgr.exe és "választ fájl jött létre" pop-up üzenet jelenik meg.
- Aztán futott Sysprep.exe, rákattintott a "gyár" gomb után néhány perccel a számítógép kikapcsol. Aztán powered kattintottak rá, és "vissza" gombra. Aztán megint leáll. Én hajtott be ismét, de azelőtt, hogy én beállított számítógép indítani a fedélzeti hálózati vezérlő. Ha a referencia db kezdte megpróbálja megtalálni a DHCP szerver és után néhány perccel azt megjeleníteni "PXE E53 error: No indító fájl nevét kapta."
Na, most mi is possiblely baj? Melyek azok a dolgok, lehetséges, hogy a referencia okozhat a számítógép nem tud csatlakozni a Windows telepítési szerver?

Kérem, segítsen nekem!
Old Május 30 2009, 13:56
Moderátor Csoport

Default Windows XP SP2 telepítése a számítógépen a Windows 50 telepítési szerver

Szia rakéta,

Szeretne Ön is tapasztalja ezt a problémát?

Az utolsó dátum látott tűnik nagyon régen, és nem akarom az idejét vesztegetni próbál segíteni, ha soha nem látod ezt.

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Releases Microsoft Windows 7 és a Windows Server 2008 R2 philthomas A Windows operációs rendszerek 0 23. július 2009 01:54
FTP hozzáférés problémája a Windows Server 2003 és ISA Server 2004 steveballmer A Windows operációs rendszerek 0 12. június 2009 01:02
Terminal Server nem belépés - Windows 2003 Server gideon112 A Windows operációs rendszerek 0 5. jún 2009 23:52
Service Pack 2 a Windows Server 2008 és Windows Vista Bubba A Windows operációs rendszerek 4 27. május 2009 08:22
Windows 2003 SP2 server a Citrix PS 3.0 - A szerver újraindítása után utolsó felhasználó el DMB A Windows operációs rendszerek 0 20. május 2009 13:40
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.