![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia mindenki, Nekem van egy kérdés, hogyan kell telepíteni a Windows XP SP2 50 számítógépek Windows telepítési szerveren. Akciók eddig - WDS már telepített és konfigurált SCCM 2007 - A referencia-számítógép-i telepített Win XP SP2 az összes szükséges alkalmazásokat. -Én felvette a winPE.wim a győzelem AIK Boot.wim telepítési mappát, a Windows Vista DVD-t, hogy átadja az indító képet kiépítési szakaszban a Windows szerver - A referencia-számítógép - I Feltöltve Win XP SP2 és spárgagombolyog Setupmgr.exe és "választ fájl jött létre" pop-up üzenet jelenik meg. - Aztán futott Sysprep.exe, rákattintott a "gyár" gomb után néhány perccel a számítógép kikapcsol. Aztán powered kattintottak rá, és "vissza" gombra. Aztán megint leáll. Én hajtott be ismét, de azelőtt, hogy én beállított számítógép indítani a fedélzeti hálózati vezérlő. Ha a referencia db kezdte megpróbálja megtalálni a DHCP szerver és után néhány perccel azt megjeleníteni "PXE E53 error: No indító fájl nevét kapta." Na, most mi is possiblely baj? Melyek azok a dolgok, lehetséges, hogy a referencia okozhat a számítógép nem tud csatlakozni a Windows telepítési szerver? Kérem, segítsen nekem! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szia rakéta, Szeretne Ön is tapasztalja ezt a problémát? Az utolsó dátum látott tűnik nagyon régen, és nem akarom az idejét vesztegetni próbál segíteni, ha soha nem látod ezt.
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Releases Microsoft Windows 7 és a Windows Server 2008 R2 | philthomas | A Windows operációs rendszerek | 0 | 23. július 2009 01:54 |
| FTP hozzáférés problémája a Windows Server 2003 és ISA Server 2004 | steveballmer | A Windows operációs rendszerek | 0 | 12. június 2009 01:02 |
| Terminal Server nem belépés - Windows 2003 Server | gideon112 | A Windows operációs rendszerek | 0 | 5. jún 2009 23:52 |
| Service Pack 2 a Windows Server 2008 és Windows Vista | Bubba | A Windows operációs rendszerek | 4 | 27. május 2009 08:22 |
| Windows 2003 SP2 server a Citrix PS 3.0 - A szerver újraindítása után utolsó felhasználó el | DMB | A Windows operációs rendszerek | 0 | 20. május 2009 13:40 |
| Téma eszközök | |
| |