![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| שלום לכולם, יש לי שאלה על אופן ההתקנה של Windows XP SP2 ב 50 מחשבים באמצעות פריסה של Windows Server. פעולות נעשה עד כה - WDS הותקן ו מוגדר ב SCCM 2007 - ביום הפניה המחשב התקנתי win XP SP2, עם כל היישומים הנדרשים. -הוספתי את winPE.wim מ לזכות AIK תיקיית ההתקנה ואת Boot.wim מ-DVD של Windows Vista כדי לאתחל את התמונה בסעיף הפריסה של Windows Server - ביום הפניה המחשב - אני מוכנס לנצח XP SP2 & רן setupmgr.exe ו "קובץ תשובות נוצר" pop up הודעה הוצגה. - אז רצתי Sysprep.exe, לחצו על "מפעל" הלחצן לאחר כמה דקות המחשב נסגר. אז אני מונע את זה או לחצו על "reseal" כפתור. לאחר מכן זה שוב נסגר. אני מופעל על זה שוב, אבל לפני שאני מוגדרת לאתחול המחשב שלי מ רשת Controller על הסיפון. כאשר הפניה PC התחיל מנסה למצוא שרת DHCP ואחרי כמה דקות להציג את זה "PXE שגיאה E53: לא קיבלה שם קובץ אתחול". אז, מה עכשיו possiblely יכול להשתבש? מה הם הדברים האפשריים שיכולים לגרום הפניה המחשב לא יוכל להתחבר ל-Windows Server פריסה? בבקשה תעזור לי! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אהלן רקטות, האם אתה עדיין נתקל בבעיה זו? ראיתי את התאריך האחרון נראה לפני הרבה זמן ואני לא רוצה לבזבז זמן מנסה לעזור לך, אם לעולם לא יראו את זה.