![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Hi everybody,
Aš apie tai, kaip įdiegti Windows XP SP2, 50 kompiuterių, naudojant Windows Deployment server klausimą. Veiksmai, iki šiol nuveikėme, - WDS jau įdiegtas ir sukonfigūruotas sccm 2.007 - Dėl nuoroda kompiuteryje įdiegtas I Win XP SP2 su visais reikalingas programas. I pridėtinės winPE.wim iš laimės AIK diegimo aplanke ir Boot.wim iš "Windows Vista DVD boot vaizdas skyriaus Windows Deployment server - Dėl nuoroda kompiuteryje - Aš Įrašytas Win XP SP2 & RAN Setupmgr.exe ir "atsakyti failas buvo sukurtas" pop-up pranešimas buvo rodomas. - Tada išbėgau Sysprep.exe, paspaudžia "gamykla" mygtuką, po kelių minučių PC išsijungia. Tada aš maitina jį ir paspaudus "vėl sandariai uždaroma" mygtuką. Tada jis vėl išsijungia. Aš Powered jį dar kartą, bet prieš tai aš sukonfigūruota mano kompiuteryje paleisti iš laive tinklo valdiklis. Kai nuoroda vnt pradėjo ji bando surasti DHCP serverio ir po kelių minučių jis Ekranas "PXE klaida E53: No boot failo pavadinimą gavo". Taigi, dabar kas galėtų possiblely go wrong? Kokios yra įmanoma tai, kas galėtų sukelti nuoroda kompiuteris negali prisijungti prie Windows Deployment server? Please help me out! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hi there raketa
Ar Jūs vis dar susiduriate su šia problema? Jūsų paskutinis matytas data atrodo seniai, ir aš nenoriu gaišti laiko, bando padėti, jei jūs niekada matyti.