mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Sisteme de operare Windows

Register

A instala Windows XP SP2 pe 50 de calculatoare cu Windows desfăşurarea server

Reply

Thread Tools
Old 29 mai 2009, 01:44
Noile state Group

Default A instala Windows XP SP2 pe 50 de calculatoare cu Windows desfăşurarea server

Bună tuturor,
Am o întrebare cu privire la modul de instalare a Windows XP SP2 pe 50 de calculatoare cu Windows desfăşurarea server. Acţiuni făcut-o până acum
- WDS a fost instalat şi de configurat pe SCCM 2007
- Pe un computer referinţă Am instalat win XP SP2, cu toate aplicaţiile necesare.
-Am adaugat winPE.wim de la victorie AIK folderul de instalare şi de la Boot.wim DVD Windows Vista pentru a boot-a imaginea de secţiune de ferestre desfăşurarea server
- Pe un computer de referinţă
- Am introdus câştiga XP SP2 & fugit setupmgr.exe şi "un fişier de răspunsuri a fost creat" pop sus mesaj a fost afişat.
- Atunci am fugit Sysprep.exe, clic pe "fabrică" buton după câteva minute de bucăţi închide. Apoi mi-am creat-o şi faceţi clic pe "reseal" buton. Apoi, din nou, acesta se închide. Am creat-o din nou, dar înainte de asta i-mi PC-ul configurat pentru a încărca de la bord de reţea de controler. În cazul în care PC-ul de referinţă a început încercările de a găsi un server DHCP, şi după câteva minute, acesta afişa "PXE eroare E53: Nu boot-a primit numele de fişier".
Deci, acum ce possiblely ar putea merge rău? Care sunt lucruri posibile care ar putea determina pe computer de referinţă nu trebuie să fie capabil să se conecteze la serverul Windows detaşare?

Te rog, ajută-mă!
Old 30 mai 2009, 13:56
Moderator Group

Default A instala Windows XP SP2 pe 50 de calculatoare cu Windows desfăşurarea server

Salut de rachete,

Sunteţi încă întâmpină această problemă?

Parerea vazut ultima data pare cu mult timp în urmă şi nu vreau să pierdeţi timp preţios încercând să ajute, dacă nu va vedea asta.

Sistemul meu: Eclipse

Procesor (e):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Plăci de bază:
Asus P5Q Pro
Memorie RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
Placă grafică (e):
Saphire Radeon 4850
Placă de sunet:
La bord
Hard Drive (e):
Vast
Optical Drive (e):
Sony al cheapo o.
Cauza / PSU:
Antec trei sute de
Răcire:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 caz fani.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Sistem de operare (e):
XP SP3
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.