![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Bună tuturor,
Am o întrebare cu privire la modul de instalare a Windows XP SP2 pe 50 de calculatoare cu Windows desfăşurarea server. Acţiuni făcut-o până acum - WDS a fost instalat şi de configurat pe SCCM 2007 - Pe un computer referinţă Am instalat win XP SP2, cu toate aplicaţiile necesare. -Am adaugat winPE.wim de la victorie AIK folderul de instalare şi de la Boot.wim DVD Windows Vista pentru a boot-a imaginea de secţiune de ferestre desfăşurarea server - Pe un computer de referinţă - Am introdus câştiga XP SP2 & fugit setupmgr.exe şi "un fişier de răspunsuri a fost creat" pop sus mesaj a fost afişat. - Atunci am fugit Sysprep.exe, clic pe "fabrică" buton după câteva minute de bucăţi închide. Apoi mi-am creat-o şi faceţi clic pe "reseal" buton. Apoi, din nou, acesta se închide. Am creat-o din nou, dar înainte de asta i-mi PC-ul configurat pentru a încărca de la bord de reţea de controler. În cazul în care PC-ul de referinţă a început încercările de a găsi un server DHCP, şi după câteva minute, acesta afişa "PXE eroare E53: Nu boot-a primit numele de fişier". Deci, acum ce possiblely ar putea merge rău? Care sunt lucruri posibile care ar putea determina pe computer de referinţă nu trebuie să fie capabil să se conecteze la serverul Windows detaşare? Te rog, ajută-mă! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Salut de rachete,
Sunteţi încă întâmpină această problemă? Parerea vazut ultima data pare cu mult timp în urmă şi nu vreau să pierdeţi timp preţios încercând să ajute, dacă nu va vedea asta.