menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Inštalácia Windows XP SP2 na 50 počítačov s Windows nasadenie servera

Reply

Thread Tools
Old 29. mája 2009, 01:44
Nový člen skupiny

Ahoj všetci,
Mám dotaz na to, ako nainštalovať systém Windows XP SP2 na 50 počítačov pomocou okien nasadenie servera. Akcia zatiaľ
- WDS bol nainštalovaný a nakonfigurovaný pre SCCM 2007
- Na odkaz počítači nainštalované aj Win XP SP2 sa všetky potrebné aplikácie.
-I pridané winPE.wim z víťazstva AIK inštalačný priečinok a Boot.wim z disku DVD systému Windows Vista na zavádzací obraz časti okna nasadenie servera
- Na prepojenie počítača
- To znie Win XP sp2 & běžel Setupmgr.exe a "odpoveď súbor bol vytvorený" pop až správa bola zobrazená.
- Potom som běžel Sysprep.exe, klikli na "továrenská" tlačidlo po niekoľkých minútach sa PC vypne. Teda aj napájaný a klikol na "opäť" tlačidlo. Potom zase ho vypnúť. I napájaný ho znova, ale pred tým aj môj počítač nakonfigurovaný pre štart na palube od správcu siete. Ak je odkaz ks začala pokúsi sa nájsť DHCP server a po niekoľkých minútach sa zobrazí "PXE chyba E53: No boot dostal názov súboru".
Tak, teraz to, čo by mohlo possiblely pokazí? Aké sú možné veci, ktoré by mohli spôsobiť referenčného počítača nebudú môcť pripojiť k nasadenia systému Windows serveru?

Prosím, pomôžte mi!
Old 30. mája 2009, 13:56
Moderátor skupiny

Ahoj raketa,

Ste stále zažíva tento problém?

Vaše posledné videl dátum zdá dávno a nechcem strácať čas snaží pomôcť, ak by ste nikdy vidieť.

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.