![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetci, Mám dotaz na to, ako nainštalovať systém Windows XP SP2 na 50 počítačov pomocou okien nasadenie servera. Akcia zatiaľ - WDS bol nainštalovaný a nakonfigurovaný pre SCCM 2007 - Na odkaz počítači nainštalované aj Win XP SP2 sa všetky potrebné aplikácie. -I pridané winPE.wim z víťazstva AIK inštalačný priečinok a Boot.wim z disku DVD systému Windows Vista na zavádzací obraz časti okna nasadenie servera - Na prepojenie počítača - To znie Win XP sp2 & běžel Setupmgr.exe a "odpoveď súbor bol vytvorený" pop až správa bola zobrazená. - Potom som běžel Sysprep.exe, klikli na "továrenská" tlačidlo po niekoľkých minútach sa PC vypne. Teda aj napájaný a klikol na "opäť" tlačidlo. Potom zase ho vypnúť. I napájaný ho znova, ale pred tým aj môj počítač nakonfigurovaný pre štart na palube od správcu siete. Ak je odkaz ks začala pokúsi sa nájsť DHCP server a po niekoľkých minútach sa zobrazí "PXE chyba E53: No boot dostal názov súboru". Tak, teraz to, čo by mohlo possiblely pokazí? Aké sú možné veci, ktoré by mohli spôsobiť referenčného počítača nebudú môcť pripojiť k nasadenia systému Windows serveru? Prosím, pomôžte mi! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj raketa, Ste stále zažíva tento problém? Vaše posledné videl dátum zdá dávno a nechcem strácať čas snaží pomôcť, ak by ste nikdy vidieť.