мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Инсталација Уиндоус КСП СП2 на 50 рачунара са Уиндоус сервер размјештај

Reply

Тхреад Тоолс
Old 29 сви 2009, 01:44
Нови члан групе

Default Инсталација Уиндоус КСП СП2 на 50 рачунара са Уиндоус сервер размјештај

Здраво свима,
Имам питање о томе како да инсталирате Уиндоус КСП СП2 на 50 рачунара помоћу Уиндоус имплементације сервера. Радње су до сада урадили
- УДС је инсталиран и конфигурисан на СЦЦМ 2007
- На рачунару референца и инсталиран уин КСП СП2 са свим потребним апликацијама.
-И додао уинПЕ.уим из уин инсталације АИК фасциклу и Боот.уим од Уиндоус Виста ДВД-у боот имаге делу имплементације Уиндоус сервер
- На рачунару референца
- Ја уметнута уин ксп сп2 & сетупмгр.ексе еарлы и "одговор Фајл је израђена" поскочити порука је приказана.
- Тада сам водио Сыспреп.ексе, кликнули на "фабрике" буттон након неколико минута ПЦ искључи. Поуеред Тада сам га и кликнуо на "ресеал" дугме. Онда опет то затворити доле. Поуеред сам га поново, али пре него што сам подешена мој пц то чизма из један мрежни контролер на броду. Када је референца пц почео је покушаја да се пронађе ДХЦП сервер и након неколико минута је приказ "ПКСЕ еррор Е53: Не боот добила назив датотеке".
Дакле, сада поссиблелы што би могло да иде криво? Које су могуће ствари које би могле узроковати референца рачунар неће моћи спојити на сервер Уиндоус распореду?

Угодити помоћ мене вањска страна!
Old 30 сви 2009, 13:56
Модератор / ица групе

Default Инсталација Уиндоус КСП СП2 на 50 рачунара са Уиндоус сервер размјештај

Хи тхере ракета,

Јесте ли још увек појављује управо тај проблем?

Ваша последња видела датум чини давно и не желим губити време покушава помоћи ако никад неће видети ово.

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Издања Мицрософт Уиндоус 7 и Уиндоус Сервер 2008 Р2 пхилтхомас Уиндоус Оператинг Сыстемс 0 23. јула 2009 01:54
ФТП приступ проблему на Уиндоус 2003 Сервер са ИСА Сервер 2004 стевебаллмер Уиндоус Оператинг Сыстемс 0 12. јуна 2009 01:02
Терминалски сервер неће пријавити у - Уиндоус 2003 Сервер гидеон112 Уиндоус Оператинг Сыстемс 0 5. јуна 2009 23:52
Сервисни пакет 2 за Уиндоус Сервер 2008 и Уиндоус Виста Буббле Уиндоус Оператинг Сыстемс 4 27 мај 2009 08:22
Уиндоус 2003 СП2 серверу на Цитрикс 3,0 ПС - сервер рестартује након задњег усер логс оут ДМБ Уиндоус Оператинг Сыстемс 0 20 мај 2009 13:40
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц