![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво свима, Имам питање о томе како да инсталирате Уиндоус КСП СП2 на 50 рачунара помоћу Уиндоус имплементације сервера. Радње су до сада урадили - УДС је инсталиран и конфигурисан на СЦЦМ 2007 - На рачунару референца и инсталиран уин КСП СП2 са свим потребним апликацијама. -И додао уинПЕ.уим из уин инсталације АИК фасциклу и Боот.уим од Уиндоус Виста ДВД-у боот имаге делу имплементације Уиндоус сервер - На рачунару референца - Ја уметнута уин ксп сп2 & сетупмгр.ексе еарлы и "одговор Фајл је израђена" поскочити порука је приказана. - Тада сам водио Сыспреп.ексе, кликнули на "фабрике" буттон након неколико минута ПЦ искључи. Поуеред Тада сам га и кликнуо на "ресеал" дугме. Онда опет то затворити доле. Поуеред сам га поново, али пре него што сам подешена мој пц то чизма из један мрежни контролер на броду. Када је референца пц почео је покушаја да се пронађе ДХЦП сервер и након неколико минута је приказ "ПКСЕ еррор Е53: Не боот добила назив датотеке". Дакле, сада поссиблелы што би могло да иде криво? Које су могуће ствари које би могле узроковати референца рачунар неће моћи спојити на сервер Уиндоус распореду? Угодити помоћ мене вањска страна! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хи тхере ракета, Јесте ли још увек појављује управо тај проблем? Ваша последња видела датум чини давно и не желим губити време покушава помоћи ако никад неће видети ово.
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Издања Мицрософт Уиндоус 7 и Уиндоус Сервер 2008 Р2 | пхилтхомас | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 0 | 23. јула 2009 01:54 |
| ФТП приступ проблему на Уиндоус 2003 Сервер са ИСА Сервер 2004 | стевебаллмер | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 0 | 12. јуна 2009 01:02 |
| Терминалски сервер неће пријавити у - Уиндоус 2003 Сервер | гидеон112 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 0 | 5. јуна 2009 23:52 |
| Сервисни пакет 2 за Уиндоус Сервер 2008 и Уиндоус Виста | Буббле | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 27 мај 2009 08:22 |
| Уиндоус 2003 СП2 серверу на Цитрикс 3,0 ПС - сервер рестартује након задњег усер логс оут | ДМБ | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 0 | 20 мај 2009 13:40 |
| Тхреад Тоолс | |
| |