![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| merhaba herkes, Nasıl 50 bilgisayar dağıtım sunucu pencereleri kullanarak SP2, Windows XP yüklemek için bir sorum var. Eylemler bugüne kadar yapılan - WDS yüklü olup SCCM 2007 yapılandırılmış Referans bilgisayar I yüklü - Tüm gerekli uygulamaları ile XP SP2 kazanmak. -Ben Vista pencerelerin açılış resim bölümüne dağıtım sunucusu DVD pencerelerden AIK yükleme klasörü ve Boot.wim kazanmak gelen winPE.wim eklendi Referans bilgisayar - Açık - I XP SP2 kazanmak ve Setupmgr.exe koştum ve "bir yanıt dosyası" iletisi açılır oluşturuldu takılı gösteriliyordu. - O zaman ben Sysprep.exe, koştum ve "fabrika" düğmesine tıkladığınız kaç dakika PC kapatılırsa aşağı sonra. Sonra üzerinde güç kaynağı ve "reseal" butonuna tıkladım. Daha sonra tekrar kapatılır. Tekrar ama önce i önyükleme panosu şebeke denetleyicisinde gelen bilgisayar yapılandırılmış bir güç kaynağı. Ne zaman referans bilgisayar ve bir DHCP sunucusu bulmak için denemeler başladı sonra "PXE hata E53 ekran birkaç dakika: No boot dosya adını aldı. Peki, şimdi ne possiblely yanlış olabilir? Bu referans bilgisayar windows dağıtım sunucusuna bağlanmak mümkün değildir neden olabilecek olası şeyler nelerdir? Lütfen bana yardım et! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Merhaba roket, Hala bu sorunla karşılaşan var mı? Son görülme tarihi uzun bir zaman önce görünüyor ve zaman bu görmek asla yardım etmeye çalışıyorum atık istemiyorum.