![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз наскоро открих, че моето CD диск на моя лаптоп е вече мъртъв. Аз съм в необходимостта от преформатирате но не; не знам как мога директно зареждане копие от моите прозорци ISO, за да инсталирате от него ... Има ли начин да се създаде отделен дял за ISO и се GRUB към обувка то? Всички други решения на проблема са добре дошли. |
|
| |||
| |||
| Аз мисля, че вие ще трябва да извлечете ISO първо и тогава обувка с ровя зареждане на ОС. CD дискове, но са толкова евтини, че ще бъде по-лесно просто да си купя един. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Инсталирайте Windows XP SP2 на компютър с Windows 50 разполагане сървър | rocket7 | Windows операционни системи | 1 | 30 Май 2009 13:56 |
| Използвайки различни OS нуждата Помощ Отстраняване GRUB | loganair | Linux & Алтернативни OS | 0 | 26 май 2009 г. 17:23 |
| Как да инсталирате GRUB от Ubuntu Live CD | bhaktjano | Linux & Алтернативни OS | 0 | 26 май 2009 г. 05:12 |
| Арго инсталирате Windows Live Messenger нови и сега арго дори инсталирате старата | Mohi212 | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 3 | 26 Jan 2009 06:55 |
| Мина с GRUB | jaktomas1 | Linux & Алтернативни OS | 2 | 18 Окт 2008 17:28 |
| Нишка Инструменти | |
| |