![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nedávno jsem zjistil, že mé CD na mém notebooku je teď mrtvý. Jsem ve stavu nouze z přeformátujete ale nedělám, nevím, jak mohu přímo boot kopii mého okna iso tak jsem můžete nainstalovat z něj ... Existuje způsob, jak vytvořit samostatný oddíl pro ISO a dostat GRUB boot na to? Jakékoliv jiné řešení jsou vítány. |
|
| |||
| |||
| Myslím si, že budete muset rozbalit iso první a pak to s boot grub zavadece. CD mechaniky, ale jsou tak levné, že by bylo jednodušší koupit jen jeden. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Instalace Windows XP SP2 na 50 počítačů s Windows nasazení serveru | rocket7 | Operační systémy Windows | 1 | 30. květen 2009 13:56 |
| Používáme různé OS to Need Help Odebrání GRUBu | loganair | Linux & Alternativní OS | 0 | 26. května 2009 17:23 |
| Jak nainstalovat GRUB z živého CD Ubuntu | bhaktjano | Linux & Alternativní OS | 0 | 26. května 2009 05:12 |
| Cant nainstalovat Windows Live Messenger nové převýšení a nyní dokonce instalovat starý | Mohi212 | Email, VoIP & IM Diskuse | 3 | 26 leden 2009 06:55 |
| Váháte s GRUB | jaktomas1 | Linux & Alternativní OS | 2 | 18. říjen 2008 17:28 |
| Thread Nástroje | |
| |