kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

A Windows XP telepítése révén GRUB vagy HD (CD-ROM)

Reply

Téma eszközök
Old December 11, 2007, 11:54
Új tag Csoport

Default A Windows XP telepítése révén GRUB vagy HD (CD-ROM)

Én nemrég fedezték fel, hogy a CD-ra az én-m laptop ma már halott. Én szoruló egy újra, de nem, nem tudom, hogyan lehet közvetlenül boot másolatát ablakok iso én úgy tudom telepíteni, hogy ...

Van úgy, hogy hozzon létre egy külön partíciót, az ISO és élvezd a GRUB boot it?

Minden más megoldás is szívesen látjuk.
Old December 12, 2007, 04:33
Donor Group

Default A Windows XP telepítése révén GRUB vagy HD (CD-ROM)

Azt hiszem, hogy szükséges lenne kivonat az ISO első, majd a boot azt grub boot betöltő. de a cd-meghajtó olyan olcsó, hogy könnyebb lenne, ha csak egy vásárolni.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Windows XP SP2 telepítése a számítógépen a Windows 50 telepítési szerver rocket7 A Windows operációs rendszerek 1 30. május 2009 13:56
Using Various OS's Need Help Removing GRUB loganair Linux és OS Alternatív 0 26. május 2009 17:23
Hogy a grub az Ubuntu live CD bhaktjano Linux és OS Alternatív 0 26. május 2009 05:12
Cant telepíteni a Windows Live Messenger új és most vidám is telepíteni a régi Mohi212 E-mail, a VoIP és IM Vitalap 3 26. január 2009 06:55
Stuck a GRUB jaktomas1 Linux és OS Alternatív 2 18. október 2008 17:28
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.