![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én nemrég fedezték fel, hogy a CD-ra az én-m laptop ma már halott. Én szoruló egy újra, de nem, nem tudom, hogyan lehet közvetlenül boot másolatát ablakok iso én úgy tudom telepíteni, hogy ... Van úgy, hogy hozzon létre egy külön partíciót, az ISO és élvezd a GRUB boot it? Minden más megoldás is szívesen látjuk. |
|
| |||
| |||
| Azt hiszem, hogy szükséges lenne kivonat az ISO első, majd a boot azt grub boot betöltő. de a cd-meghajtó olyan olcsó, hogy könnyebb lenne, ha csak egy vásárolni. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Windows XP SP2 telepítése a számítógépen a Windows 50 telepítési szerver | rocket7 | A Windows operációs rendszerek | 1 | 30. május 2009 13:56 |
| Using Various OS's Need Help Removing GRUB | loganair | Linux és OS Alternatív | 0 | 26. május 2009 17:23 |
| Hogy a grub az Ubuntu live CD | bhaktjano | Linux és OS Alternatív | 0 | 26. május 2009 05:12 |
| Cant telepíteni a Windows Live Messenger új és most vidám is telepíteni a régi | Mohi212 | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 3 | 26. január 2009 06:55 |
| Stuck a GRUB | jaktomas1 | Linux és OS Alternatív | 2 | 18. október 2008 17:28 |
| Téma eszközök | |
| |