mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Įdiekite Windows XP per GRUB arba HD (be CD-ROM)

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 11, 2007, 11:54
Naujas Narys

Default Įdiekite Windows XP per GRUB arba HD (be CD-ROM)

Aš neseniai sužinojo, kad mano CD-ROM mano nešiojamas kompiuteris jau mirę. Man reikia suformatuoti, bet I don, t know how I gali tiesiogiai įkelti iš mano Windows ISO kopiją, kad galėčiau įdiegti iš jo ...

Ar yra būdas sukurti atskirą skyrių dėl ISO ir gauti į GRUB boot tai?

Bet kokie kiti sprendimai yra sveikintinas.
Old Gruodis 12, 2007, 04:33
Donorų grupės

Default Įdiekite Windows XP per GRUB arba HD (be CD-ROM)

Manau, kad jums reikės ekstraktas ISO pirma ir tada paleisti jį su grub boot loader. bet CD diskai yra tokie pigūs, kad būtų lengviau tiesiog nusipirkti.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Įdiekite Windows XP SP2, 50 kompiuterių su Windows Deployment server rocket7 Windows "operacinės sistemos 1 Gegužė 30, 2009 13:56
Naudojant įvairias OS Need Help Šalinama GRUB Loganair Linux & Alternative OS 0 Gegužė 26, 2009 17:23
Kaip įdiegti GRUB iš Ubuntu Live CD bhaktjano Linux & Alternative OS 0 Gegužė 26, 2009 05:12
Cant įdiegti "Windows Live Messenger naujų ir dabar net cant install senas Mohi212 Paštas, VoIP & MP Aptarimas 3 26 sausis 2009 06:55
Stuck su GRUB jaktomas1 Linux & Alternative OS 2 18 spalis 2008 17:28
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.