![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš neseniai sužinojo, kad mano CD-ROM mano nešiojamas kompiuteris jau mirę. Man reikia suformatuoti, bet I don, t know how I gali tiesiogiai įkelti iš mano Windows ISO kopiją, kad galėčiau įdiegti iš jo ... Ar yra būdas sukurti atskirą skyrių dėl ISO ir gauti į GRUB boot tai? Bet kokie kiti sprendimai yra sveikintinas. |
|
| |||
| |||
| Manau, kad jums reikės ekstraktas ISO pirma ir tada paleisti jį su grub boot loader. bet CD diskai yra tokie pigūs, kad būtų lengviau tiesiog nusipirkti. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Įdiekite Windows XP SP2, 50 kompiuterių su Windows Deployment server | rocket7 | Windows "operacinės sistemos | 1 | Gegužė 30, 2009 13:56 |
| Naudojant įvairias OS Need Help Šalinama GRUB | Loganair | Linux & Alternative OS | 0 | Gegužė 26, 2009 17:23 |
| Kaip įdiegti GRUB iš Ubuntu Live CD | bhaktjano | Linux & Alternative OS | 0 | Gegužė 26, 2009 05:12 |
| Cant įdiegti "Windows Live Messenger naujų ir dabar net cant install senas | Mohi212 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 3 | 26 sausis 2009 06:55 |
| Stuck su GRUB | jaktomas1 | Linux & Alternative OS | 2 | 18 spalis 2008 17:28 |
| Temos įrankiai | |
| |