![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am descoperit recent faptul că unitatea CD-mi de pe laptop-ul meu este acum mort. Am nevoie de un reformat, dar eu nu, nu ştiu cum pot direct de boot-mi o copie a Windows iso ca sa ma pot instala de la ea ... Există o cale de a crea o partiţie separată pentru a obţine şi ISO GRUB să booteze de pe el? Orice alte soluţii sunt binevenite. |
|
| |||
| |||
| Cred că va trebui să extrage iso primul şi apoi boot-o cu încărcătorul de sistem GRUB. CD-drive, dar sunt asa de ieftine ar fi mai uşor să cumperi doar unul. |
![]() |
|
| Marcaje |
Similar Threads | ||||
| Fir | Thread Starter | Forum | Răspunsurile | Ultimul mesaj |
| A instala Windows XP SP2 pe 50 de calculatoare cu Windows desfăşurarea server | rocket7 | Sisteme de operare Windows | 1 | 30 mai 2009 13:56 |
| Folosind diverse sisteme de operare de Aveţi nevoie de ajutor Ştergerea GRUB | loganair | Sistem de operare Linux şi Alternative | 0 | 26 mai 2009 17:23 |
| Cum să instalaţi GRUB de la un live CD-ul Ubuntu | bhaktjano | Sistem de operare Linux şi Alternative | 0 | 26 mai 2009 05:12 |
| Cant instala Windows Live Messenger şi noi acum cant chiar instala vechi | Mohi212 | Email, VoIP & chat Discuţie | 3 | 26 ianuarie 2009 06:55 |
| A ramas cu GRUB | jaktomas1 | Sistem de operare Linux şi Alternative | 2 | 18 octombrie 2008 17:28 |
| Thread Tools | |
| |