![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам недавно открио да је мој ЦД погон на мој лаптоп је сада мртав. Ја сам у потреба од реформатизовати али ја не, не знам како могу директно боот копију мога прозора исо па ми може инсталирати са њега ... Да ли постоји начин да креирате засебну партицију за ИСО и добити груб боот на то? Било која друга решења су добродошли. |
|
| |||
| |||
| Мислим да би се потреба за екстракт ИСО прво и онда га са боот груб боот лоадер. него ЦД погони су толико јефтини да би било лакше да купују само један. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Инсталација Уиндоус КСП СП2 на 50 рачунара са Уиндоус сервер размјештај | роцкет7 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 30 мај 2009 13:56 |
| Користећи различите ОС'с Неед Хелп Уклањање груб | логанаир | Линукс ОС и алтернативна | 0 | 26 мај 2009 17:23 |
| Како да инсталирате груб на Убунту ливе ЦД-а | бхактјано | Линукс ОС и алтернативна | 0 | 26 мај 2009 05:12 |
| Цант инсталирате Уиндоус Ливе Мессенгер ново и сада још не могу инсталирати старе | Мохи212 | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 3 | 26 јануар 2009 06:55 |
| Заглави са груб | јактомас1 | Линукс ОС и алтернативна | 2 | 18 октобар 2008 17:28 |
| Тхреад Тоолс | |
| |