менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Установка Windows XP через GRUB або HD (без CD-ROM)

Reply

Різьба Інструменти
Old 11 грудня 2007, 11:54
Нові члени групи

Default Установка Windows XP через GRUB або HD (без CD-ROM)

Нещодавно я виявив, що мій компакт-дисків на моєму ноутбуці зараз мертвий. Я перебуваю в необхідності переформатувати але я Дону; знаю, як я можу завантажуються безпосередньо копію мого ISO вікна так, я можу встановити з нього ...

Чи є спосіб створити окремий розділ для ІСО і отримати GRUB завантажити її?

Будь-які інші рішення вітаються.
Old 12 грудня 2007, 04:33
Донор групи

Default Установка Windows XP через GRUB або HD (без CD-ROM)

Я думаю, що вам потрібно, щоб витягти ISO а потім завантажити її з завантажувач GRUB. CD диски, але коштують так дешево було б простіше просто купити.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Установка Windows XP SP2 на 50 комп'ютерах з сервером розгортання Windows rocket7 Операційні системи Windows 1 30 травня 2009 13:56
Використання різних ОС Потрібна допомога Видалення GRUB Loganair Linux & альтернативних ОС 0 26 травня 2009 17:23
Як встановити GRUB, жива Ubuntu CD bhaktjano Linux & альтернативних ОС 0 26 травня 2009 05:12
Нахиляє встановіть Windows Live Messenger, і тепер новий нахиляє навіть встановити старе Mohi212 Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 3 26 січня 2009 06:55
Штука до GRUB jaktomas1 Linux & альтернативних ОС 2 18 жовтня 2008 17:28
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.