![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Нещодавно я виявив, що мій компакт-дисків на моєму ноутбуці зараз мертвий. Я перебуваю в необхідності переформатувати але я Дону; знаю, як я можу завантажуються безпосередньо копію мого ISO вікна так, я можу встановити з нього ... Чи є спосіб створити окремий розділ для ІСО і отримати GRUB завантажити її? Будь-які інші рішення вітаються. |
|
| |||
| |||
| Я думаю, що вам потрібно, щоб витягти ISO а потім завантажити її з завантажувач GRUB. CD диски, але коштують так дешево було б простіше просто купити. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Установка Windows XP SP2 на 50 комп'ютерах з сервером розгортання Windows | rocket7 | Операційні системи Windows | 1 | 30 травня 2009 13:56 |
| Використання різних ОС Потрібна допомога Видалення GRUB | Loganair | Linux & альтернативних ОС | 0 | 26 травня 2009 17:23 |
| Як встановити GRUB, жива Ubuntu CD | bhaktjano | Linux & альтернативних ОС | 0 | 26 травня 2009 05:12 |
| Нахиляє встановіть Windows Live Messenger, і тепер новий нахиляє навіть встановити старе | Mohi212 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 3 | 26 січня 2009 06:55 |
| Штука до GRUB | jaktomas1 | Linux & альтернативних ОС | 2 | 18 жовтня 2008 17:28 |
| Різьба Інструменти | |
| |