![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nedávno jsem koupil počítač froma přítele, který má dvojí nastartoval s XP a Linux. On unistalled xp a linux doleva na to. tak i přeformátovaný disků a a pokusil nainstalovat XP. Šel jsem procesem Pro instalaci a po instalaci a pokusu o boot z HD by to být spuštěny by nahrát BIOS, ale pak o pokusu o boot dává zprávu "položku bazén data ..." a nedělá nic, prosím pomozte? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Měli XP nainstalovat 100% bez chyb?
| |||
| |||
| instalovány jemné |
|
| |||
| |||
| Má boot v nouzovém režimu? |
|
| |||
| |||
| to mi dejte možnost bootování v nouzovém režimu |
|
| |||
| |||
| A to boot? |
|
| |||
| |||
| moje chyba, že doesnt dej mi možnost. typo |
|
| |||
| |||
| Chtěl bych zkusit znovu-formátování a re-instalaci XP. Do plného formátu není rychlý jedna. Také je to IDE nebo SATA pevný disk? Ty mají někdy nainstalovat ovladače pro SATA disky při instalaci XP, kde promtps vám push F6 pro instalaci ovladače. Nicméně jsem se SATA disky a nemusíte zadávat řidičů. Zkontrolujte také, že zaváděcí pořadí v BIOSu je nastaven správně. Obvykle 1.: Floppy 2.: 3. HDD: CD / DVD ROM. Ale myslím, že na plný formát by to spraví. Do cesty - cesta do boot menu pro přístup k nouzovém režimu. Repeatidly stiskněte Shift a klávesu F8. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Whaen říkáte vy formátován mechaniky, jste odstranit Linux a XP oblast a pak vytvořit jeden velký oddíl, před formátováním?
| |||
| |||
| To je dobrá připomínka, že Phill. Nikdy zkříženými můj názor na dva oddíly. |