![]() |
|
| |||
| |||
| i πρόσφατα αγόρασε έναν υπολογιστή froma φίλο που είχε διπλή εκκίνηση με XP και Linux. ο unistalled XP και Linux αριστερά από αυτό. Γι 'αυτό και οδηγεί την επαναδιαμόρφωση και προσπάθησε να εγκαταστήσει XP. Πήγα με τη διαδικασία εγκατάστασης των Pro και μόλις εγκατασταθεί και προσπαθείτε να κάνετε εκκίνηση από το HD δεν θα εκκίνησης θα φορτώσει το BIOS, αλλά στη συνέχεια στην προσπάθεια για την εκκίνηση δίνει ένα μήνυμα "σημείο πισίνα δεδομένων ..." και δεν κάνει τίποτα με βοηθήσετε παρακαλώ; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μήπως XP εγκατάσταση με 100% δεν λάθη;
| |||
| |||
| εγκατασταθεί πρόστιμο |
|
| |||
| |||
| Μήπως εκκίνησης σε ασφαλή λειτουργία; |
|
| |||
| |||
| θα μου δώσει τη δυνατότητα να την εκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία |
|
| |||
| |||
| Και κάνει boot; |
|
| |||
| |||
| it doesn't το λάθος μου να μου δώσει τη δυνατότητα. typo |
|
| |||
| |||
| Θα προσπαθήσουμε εκ νέου τη μορφοποίηση και την εκ νέου εγκατάσταση των XP. Κάντε μια πλήρη μορφή δεν αποτελεί μία γρήγορη. Επίσης, πρόκειται για ένα IDE ή SATA σκληρό δίσκο; Μπορεί μερικές φορές να εγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης για μονάδες δίσκου SATA σε XP εγκατάσταση όπου promtps μπορείτε να πιέσει το πλήκτρο F6 για να εγκαταστήσετε προγράμματα οδήγησης. Ωστόσο, έχω δίσκους SATA και δεν πρέπει να εισάγετε τους οδηγούς. Ελέγξτε, επίσης, ότι η σειρά εκκίνησης στο BIOS έχει ρυθμιστεί σωστά. Συνήθως 1η: Floppy 2ο: HDD 3ο: CD / DVD ROM. Νομίζω όμως ότι σε πλήρη μορφή θα πρέπει να διορθωθεί. Με τον τρόπο - για να φτάσετε στο μενού επιλογών εκκίνησης σε ασφαλή λειτουργία πρόσβασης. Repeatidly Shift ή πατήστε το πλήκτρο F8. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Whaen λέτε έχετε διαμορφώσει το δίσκο, έκανε την κατάργηση του Linux και το διαμέρισμα XP και στη συνέχεια να δημιουργήσετε ένα μεγάλο διαμέρισμα, πριν από τη μορφοποίηση;
| |||
| |||
| Αυτό είναι ένα καλό σημείο εκεί Phill. Ποτέ δεν διασχίζει το μυαλό μου σχετικά με τα δύο διαμερίσματα. |