![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nedavno sam kupio računalo froma prijatelja koji je imao dvojno booted sa XP i Linux. On unistalled xp i lijevo linux na njega. pa sam reformatted su i diskovi i pokušala je instalirati XP. JA je otišao kroz proces instalacije Pro i jednom instaliran i težak to boot off HD ne bi pokrenuti to bi load BIOS ali onda na pokusava boot daje poruku "artikl pool data ..." i ne radi ništa molim pomoć? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeste XP instalirati 100% bez greške?
| |||
| |||
| instaliran u redu |
|
| |||
| |||
| Da li to čizma in siguran način? |
|
| |||
| |||
| Internet popuštanje mene opciju booting u sigurnom načinu rada |
|
| |||
| |||
| I to boot? |
|
| |||
| |||
| moja zabluda se to popuštanje mene opciju. slovoslagač |
|
| |||
| |||
| Ja bih probati ponovno formatiranje i ponovno instaliranje XP. Imate potpunu format a ne quick jedan. Također, to je jedan IDE ili SATA hard disk? Vi ponekad morati instalirati drivere za SATA diskove na XP instalacija gdje se promtps vas gurnuti F6 da instalirate upravljačke programe. Međutim, ja imam SATA diskove i ne moraju unijeti vozača. Provjerite i da boot red u BIOS je postavljena ispravno. Obično 1.: 2. Floppy: HDD 3.: CD / DVD ROM. Ali, mislim da pune format bi trebao to popraviti. Putem - kako doći do boot opcije izbornika za pristup sigurnom načinu rada. Repeatidly ili pritisnite Shift tipku F8. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Whaen vam kažem ti formatira disk, jeste li uklonili Linux particiju i particiju XP, a zatim stvorite jedan veliki particiju prije formatiranja?
| |||
| |||
| To je dobra točka postoji Phill. To nikada križan moj um o dvije particije. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Install xp problem | xactly | Windows Operating Systems | 5 | 20 listopad 2009 09:57 |
| Weird Problem pokušavate instalirati AOL | P5200 | Općenito Software Chat | 5 | 2. ožujak 2009 13:24 |
| XP install problem (hang) | xactly | Windows Operating Systems | 7 | 9. listopad 2008 09:52 |
| Software instalirati problem. | rbirckhead | Općenito Software Chat | 1 | 2. siječanj 2008 19:18 |
| Word install problem | redvet | Office & Applications | 4 | 11. lipnja 2007 09:51 |
| Thread Tools | |
| |