![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nemrég vettem egy számítógépet froma barátomnak, amit kettős indítottunk az XP és a Linux. ő unistalled XP és Linux-on hagyta azt. Így hát újra a meghajtók és és megpróbált telepíteni XP. Elmentem a folyamat Pro telepítése és egyszer telepített és próbálják ki a boot HD azt nem indulhat ki, hogy töltse be a BIOS-t, de aztán megpróbál boot ad üzenet "tétel medence adatokat ..." és egyáltalán nem kérem, segítsen! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vajon XP install 100%-ban nem hiba?
| |||
| |||
| telepített bírság |
|
| |||
| |||
| Van boot-ban biztos mód? |
|
| |||
| |||
| add nekem azt a lehetőséget, hogy csökkentett módban indítás |
|
| |||
| |||
| És ez boot? |
|
| |||
| |||
| ez nem az én hibám, hogy nekem a lehetőséget. typo |
|
| |||
| |||
| Azt próbálja újra formázás és újra telepítése XP. Van egy teljes formában nem egy gyorsat. Emellett van egy IDE és SATA merevlemezt? Meg néha kell telepítenie az illesztőprogramokat a SATA meghajtókat az XP telepítés, ha promtps Ön push F6 telepíteni vezetők. Mindazonáltal, még a SATA meghajtókat, és nem tudják, hogy a járművezetők. Ellenőrizze azt is, hogy az indítást, hogy a BIOS-ban van-e. 1. Általában: Flopi 2.: 3. HDD: CD / DVD-ROM. De azt hiszem, teljes formában kell javítanunk. By the way -, hogy a boot menü opciók eléréséhez Csökkentett mód. Repeatidly nyomjuk meg a Shift vagy F8. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Whaen azt mondta, hogy formázta a meghajtót, hogy eltávolítja a Linux partíciót, és az XP partíciót, majd hozzon létre egy nagy partíciót, mielőtt a formázás?
| |||
| |||
| Ez egy jó pont ott Phill. Ez soha nem fordult a fejemben a két partíciót. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Xp install probléma | xactly | A Windows operációs rendszerek | 5 | Október 20, 2009 09:57 |
| Weird Problem Próbálok Telepítse az AOL | P5200 | General Chat szoftver | 5 | 2. március 2009 13:24 |
| XP install probléma (lefagy) | xactly | A Windows operációs rendszerek | 7 | 9. október 2008 09:52 |
| Szoftver telepítéséhez probléma. | rbirckhead | General Chat szoftver | 1 | 2. Jan 2008 19:18 |
| Word install probléma | redvet | Office & Applications | 4 | 11. június 2007 09:51 |
| Téma eszközök | |
| |