![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Aš neseniai nusipirkau kompiuterį Froma draugas, kurį jis turėjo dvigubą įkrautas su XP ir Linux. jis unistalled XP ir Linux paliko jį. todėl pertvarkė diskus ir bandė įdiegti XP. Aš per įrengimo Pro ir kartą įdiegta ir bandant paleisti ne HD tai ne pradėti tai apkrova į BIOS, bet tada bandyti paleisti ji suteikia žinutę ", punktas Baseinas duomenų procesą ..." ir nieko nedaro, please help?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ar XP install 100% be klaidų?
|
|||
|
|||
|
įdiegta bauda
|
|
|
|||
|
|||
|
Ar įkelti į safe mode?
|
|
|
|||
|
|||
|
jis man ir atsisiuntimas iš Safe Mode parinktį
|
|
|
|||
|
|||
|
Ir ar ji paleisti?
|
|
|
|||
|
|||
|
Mano klaida tai nepadės man galimybe. typo
|
|
|
|||
|
|||
|
Norėčiau pabandyti iš naujo formatavimą ir iš naujo įdiegti XP. Ar visą formatas ne greitai vienas.
Be to, jis yra IDE ar SATA kietąjį diską? Jūs kartais įdiegti į SATA tvarkykles į XP, jei ji promtps galite spausti F6 įdiegti tvarkykles. Tačiau turiu SATA ir neturi patekti vairuotojams. Žiūrėkite taip pat, kad įkrovos tvarką BIOS yra nustatyta teisingai. Paprastai 1: Floppy 2: HDD 3rd: CD / DVD ROM. Bet manau, kad visas formatas turėtų būti ištaisyti. By the way - patekti į įkrovos parinkčių meniu susipažinti Safe Mode. Repeatidly paspauskite Shift arba F8. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Whaen pasakyti jums formatuoti diską, jūs ištrinti Linux disko ir XP disko ir tada sukurti vieną didelį pertvarų, iki formatavimo?
|
|||
|
|||
|
Tai gera vieta ten Phill. Jis niekada kerta mano nuomone apie du skirsnius.
|