![]() |
|
| |||
| |||
| Es nesen nopirka datoru Froma draugam, ko viņš bija divējāda booted ar XP un Linux. viņš unistalled xp un pa kreisi, linux par to. tāpēc es pārveidots diskus un un mēģināja instalēt XP. Es devos cauri process uzstādīšanas Pro un tiklīdz uzstādīt un mēģina boot pie HD nebūtu sākuma tas slodze BIOS, bet pēc tam mēģina boot tā dod ziņu "item pool datus ..." un tas nekas, lūdzu, palīdzēt? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai XP instal 100% bez kļūdām?
| |||
| |||
| uzstādītas fine |
|
| |||
| |||
| Vai tas boot drošajā režīmā? |
|
| |||
| |||
| tas dod man iespēju booting drošajā režīmā |
|
| |||
| |||
| Un tas boot? |
|
| |||
| |||
| mana kļūda, tas doesn't dod man iespēju. typo |
|
| |||
| |||
| Es gribētu izmēģināt atkārtotu formatēšanu un atkārtotu instalēšanu XP. Vai pilnā formātā, nav ātri vienu. Arī tas ir IDE vai SATA cietais disks? Jums dažreiz ir jāuzstāda, lai SATA diskus vadītāji XP uzstādīšanu, ja tā promtps jums push F6, lai instalētu draiverus. Tomēr man ir SATA diskus, un tie nav jāievada vadītājiem. Pārbaudiet arī, ka boot secību, BIOS ir iestatīts pareizi. Parasti 1.: Floppy 2.: HDD 3.: CD / DVD ROM. Bet es domāju, ka pilnu formātu salabot. Ar veidā - nokļūt sāknēšanas opciju izvēlni, lai piekļūtu Safe Mode. Repeatidly nospiediet taustiņu Shift vai F8. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Whaen tu saki formatēta diska, jūs izņemt Linux partition un XP partition un tad izveidots viens liels nodalījums, pirms formatēšanas?
| |||
| |||
| Tas ir labs punkts tur Phill. Tā nekad nav šķērsojuši manuprāt par diviem nodalījumiem. |
![]() |
|
| Bookmarks |