![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Niedawno kupiłem komputer Na początek przedstawimy jedną z przyjacielem, który miał podwójnego rozruchu z XP i Linux. On unistalled XP i Linux na nim w lewo. I tak przekształcony dysków i usiłowanie i zainstalować xp. Byłem przez proces instalacji Pro i raz zainstalowane i próbuje uruchomić off HD nie będzie uruchomienie byłoby załadować BIOS, ale potem na próbie rozruchu daje komunikat "pozycja puli danych ..." i nic nie robi nam pomóc? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy zainstalować XP 100% bez błędów?
| |||
| |||
| zainstalowane grzywny |
|
| |||
| |||
| Czy uruchomić w trybie awaryjnym? |
|
| |||
| |||
| to daje mi możliwość uruchamiania systemu w trybie awaryjnym |
|
| |||
| |||
| A to boot? |
|
| |||
| |||
| mój błąd it doesnt give me opcji. literówka |
|
| |||
| |||
| Chciałbym spróbować ponownie formatowania i ponownej instalacji XP. Czy pełny format nie szybki jeden. Ponadto, jest to IDE lub SATA dysk twardy? Jesteś czasami trzeba instalować sterowniki dla dysków SATA przy instalacji XP, gdzie promtps można nacisnąć klawisz F6, aby zainstalować sterowniki. Niemniej jednak, mam dysków SATA i nie trzeba wprowadzać kierowców. Sprawdź również, że kolejność rozruchu w systemie BIOS jest ustawiony prawidłowo. Zwykle 1: Floppy 2: HDD 3: CD / DVD ROM. Ale myślę, że pełny format powinien naprawić. By the way - aby dostać się do menu opcji rozruchu, aby uzyskać dostęp do trybu awaryjnego. Repeatidly naciśnij Shift lub F8. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Whaen you say you sformatowany dysk, czy usunąć partycję Linuksa i partycję XP, a następnie utworzyć jedną dużą partycję przed formatowaniem?
| |||
| |||
| That's a good point nie Phill. To nigdy nie przekroczyły mój umysł o dwie partycje. |
![]() |
|
| Zakładki |