![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nedávno som kúpil počítač Froma priateľa, ktorý má dvojaký štartoval s XP a Linux. On unistalled xp a linux doľava na to. tak aj preformátovania diskov a a pokúsil nainštalovať XP. Išiel som procesom Pre inštaláciu a po nainštalovaní a pokuse o boot z HD by to byť spustené by nahrát BIOS, ale potom o pokuse o boot dáva správu "položku bazén data ..." a nerobí nič, prosím pomôžte? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mali XP nainštalovať 100% bez chýb?
| |||
| |||
| inštalované jemné |
|
| |||
| |||
| Má boot v núdzovom režime? |
|
| |||
| |||
| to mi dajte možnosť bootování v núdzovom režime |
|
| |||
| |||
| A to boot? |
|
| |||
| |||
| moja chyba, že doesnt dej mi možnosť. typo |
|
| |||
| |||
| Chtěl bych skúsiť znovu-formátovanie a re-inštalácii XP. Do plného formátu nie je rýchly jedna. Tiež je to IDE alebo SATA pevný disk? Tie majú niekedy nainštalovať ovládače pre SATA disky pri inštalácii XP, kde promtps vám push F6 pre inštaláciu ovládača. Napriek tomu som sa SATA disky a nemusíte zadávať vodičov. Skontrolujte tiež, že zavádzací poradí v BIOSu je nastavený správne. Obvykle 1.: Floppy 2.: 3. HDD: CD / DVD ROM. Ale myslím, že na plný formát by to spraví. Do cesty - cesta do boot menu pre prístup k núdzovom režime. Repeatidly stlačte Shift a klávesu F8. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Whaen vravíte vy naformátovaná mechaniky, ste odstrániť Linux a XP oblasť a potom vytvoriť jeden veľký oddiel, pred formátovaním?
| |||
| |||
| To je dobrá pripomienka, že Phill. Nikdy skrížených môj názor na dva oddiely. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Xp inštalácia problém | xactly | Operačné systémy Windows | 5 | 20.října 2009 09:57 |
| Divný problém pokúša nainštalovať AOL | P5200 | Všeobecné Software Chat | 5 | 2. marca 2009 13:24 |
| Inštalácia XP problém (zablokuje sa) | xactly | Operačné systémy Windows | 7 | 9. október 2008 09:52 |
| Software nainštalovať problém. | rbirckhead | Všeobecné Software Chat | 1 | 2. januára 2008 19:18 |
| Word inštalácie problém | redvet | Office & Aplikácie | 4 | 11 júna 2007 09:51 |
| Thread Tools | |
| |