![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Недавно сам купио рачунар фром пријатеља који је имао двојно боотед са КСП и Линукс. Он унисталлед ксп и лево Линукс на њега. па сам реформаттед су и дискови и покушала је да инсталирате КСП. ЈА је отишао кроз процес инсталације Про и једном инсталиран и тежак то боот офф ХД не би покренути то би лоад БИОС али онда на покусава боот даје поруку "артикл поол дата ..." и не ради ништа молим помоћ? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Јесте КСП инсталирате 100% без грешке?
| |||
| |||
| инсталиран у реду |
|
| |||
| |||
| Да ли то чизма унутра сигуран начин? |
|
| |||
| |||
| Интернет давати мене опцију боотинг у безбедном начину рада |
|
| |||
| |||
| И то боот? |
|
| |||
| |||
| моја заблуда се за давати мене опцију. словослагач |
|
| |||
| |||
| Ја бих пробати поновно форматирање и поновно инсталирање КСП. Имате потпуну формат а не куицк један. Такође, то је један ИДЕ или САТА хард диск? Ви понекад морати да инсталирате дривер за САТА дискове на КСП инсталација где се промтпс вас гурнути Ф6 да инсталирате управљачке програме. Међутим, ја имам САТА дискове и не морају унети возача. Проверите и да боот ред у БИОС је постављена исправно. Обично 1.: 2. Флоппы: ХДД 3.: ЦД / ДВД РОМ. Али, мислим да пуне формат би требао то поправити. Путем - како доћи до боот опције менија за приступ безбедном начину рада. Репеатидлы или притисните Схифт тастер Ф8. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ухаен вам кажем ти форматира диск, да ли сте уклонили Линукс партицију и партицију КСП, а затим креирате један велики партицију пре форматирања?
| |||
| |||
| То је добра тачка постоји Пхилл. То никада крижан мој ум о две партиције. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Инсталл ксп проблем | ксацтлы | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 5 | 20. Окт 2009 09:57 |
| Уеирд Проблем покушавате инсталирати АОЛ | П5200 | Уопштено Софтуаре Цхат | 5 | 2 март 2009 13:24 |
| КСП инсталл проблем (ханг) | ксацтлы | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 7 | 9 октобар 2008 09:52 |
| Софтуаре инсталирате проблем. | рбирцкхеад | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 2 јануар 2008 19:18 |
| Уорд инсталл проблем | редвет | Оффице & Апплицатионс | 4 | 11. јуна 2007 09:51 |
| Тхреад Тоолс | |
| |