![]() |
|
| |||
| |||
| Son olarak da XP ve Linux ile boot çift olan bir bilgisayar froma arkadaş aldım. bunu XP ve sol Linux unistalled. öylesine i ve sürücüler biçimlendirildikten ve XP yüklemeye çalıştı. Ben Pro ve bir kez yüklenir ve önyükleme için HD kapalı kadar ama daha sonra önyükleme için bir mesaj "öğesini havuzu veri verir çalışırken üzerindeki BIOS yük de bunu wouldn't çalışıyor yüklenmesi sürecine geçti ..." ve hiçbir şey yardım lütfen nedir? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP hiç hata ile% 100 kurulabilir mi?
| |||
| |||
| ince yüklü |
|
| |||
| |||
| Güvenli modda boot mu? |
|
| |||
| |||
| bana güvenli modda önyükleme olanağını vermek |
|
| |||
| |||
| Ve boot nedir? |
|
| |||
| |||
| o doesnt yaz seçeneği sunar benim hatam. yazım hatası |
|
| |||
| |||
| Ben tekrar deneyin olacağını biçimlendirme ve yeniden XP yükleme. Hızlı bir tam biçimi etmeyin. Ayrıca, bir IDE veya SATA sabit disk nedir? Bazen XP yükleme nereye sen F6 sürücüleri yüklemek için bastırmaya promtps SATA sürücüleri için sürücüleri yüklemeniz gerekmektedir. Ancak, ve SATA sürücüleri var sürücüleri girmek gerekmez. Ayrıca, BIOS açılış sırasını doğru ayarlanmış olduğundan emin olun. Genellikle 1.: Disketten 2.: HDD'ye 3.: CD / DVD ROM. Ama tam bir biçimi tamir gerektiğini düşünüyorum. By the way - açılış seçenekleri menüsünde Güvenli Mod erişim elde edebilirsiniz. Repeatidly ÜstKrkt veya F8 tuşuna basın. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Whaen size sürücü biçimlendirildiğinde, ve Linux ve XP bölümünü kaldırmak yaptım sonra, biçimlendirmeden önce büyük bir bölüm oluşturmak demek?
| |||
| |||
| Bu iyi bir nokta var Phill's. Bu iki bölüm hakkında fikrimi çarpı işareti asla. |