![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я нещодавно купив інший комп'ютер froma якої він подвійний завантаження з XP і Linux. Він unistalled XP і Linux на лівому його. тому я переформатувати диски та і намагався встановити XP. Я пройшов через процес установки Pro і після їх установки і намагається завантажитися з HD він не буде до початку було б завантажити BIOS, а потім на спробу завантаження дає повідомлення: "Дані пункту басейну ..." і нічого не допомагає, будь ласка? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хіба XP встановіть 100% без помилок?
| |||
| |||
| встановлено штраф |
|
| |||
| |||
| Чи має завантажитися в безпечному режимі? |
|
| |||
| |||
| у мене навіть варіант завантаження в безпечному режимі |
|
| |||
| |||
| І цей час завантаження? |
|
| |||
| |||
| це моя помилка doesn't дати мені цю опцію. друкарські помилки |
|
| |||
| |||
| Я б повторне форматування і повторна установка XP. Зробити повний формат не швидке одне. Крім того, це IDE або SATA жорсткий диск? Іноді потрібно встановити драйвери для SATA дисків при установці XP, де вона promtps вам натиснути F6 для установки драйверів. Однак, я SATA дисками і не доведеться вводити водіїв. Перевірте також, що порядок завантаження в BIOS встановлений правильно. Зазвичай 1: Floppy 2: HDD 3: CD / DVD дисків. Але я думаю, повного формату повинні виправити це. До речі - потрапити в завантажувальний меню для доступу до безпечному режимі. Repeatidly Натисніть клавішу SHIFT або F8. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Whaen ви кажете, що відформатований диск, ви вилучили розділ Linux і розділ XP, а потім створити один великий розділ, перед форматуванням?
| |||
| |||
| Це гарна точка там Філл. Вона ніколи не приходила мені в голову з приводу двох розділів. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Xp установка проблема | xactly | Операційні системи Windows | 5 | 20 жовтня 2009 09:57 |
| Дивну проблему намагається встановити AOL | P5200 | General Software чат | 5 | 2 березня 2009 13:24 |
| XP встановіть завдання (зависає) | xactly | Операційні системи Windows | 7 | 9 жовтня 2008 09:52 |
| Установка програмного забезпечення проблема. | rbirckhead | General Software чат | 1 | 2 січня 2008 19:18 |
| Слова установка проблема | redvet | Office Suites & Застосування | 4 | 11 червня 2007 09:51 |
| Різьба Інструменти | |
| |