![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, аз в момента са Windows XP Pro на моя компютър, имам втори твърд диск в моя компютър, което бих искал да поставени върху XP Home, имам копие от дома си, но то isn't Bootable. Когато сложих компактдиска в него свикнал да ме хвърли на инсталацията му не е възможно да понижи категорията на така да се каже, има ли начин да копирате файловете върху hardrive 2-ри и ги към обувка горе? АЗ имам никакъв увиснал и т.н., Всякакви идеи ще бъде страхотно! Благодарности! Скот. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бр
| |||
| |||
| Възможно ли е да инсталирате 98, докато в про? |
|
| |||
| |||
| Защо искаш да? Това ще бъде ниска класа. |
|
| |||
| |||
| Може да изпълнявате наследените програми или други програми, които работят най-добрите в средата на 98. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
И аз няма да обсъжда или да ви помогне да го направим всички незаконен начин ![]() Но ако е възможно, бихте могли да го пускат в нов компютър и да го инсталирате след това го извадете и пуснати в този, който го искам инча Вие също може да създадете дял на първичния твърд диск и да го инсталирате там - или да го има на "Виртуален ПК" или емулатор. Но аз не разбирам защо искате да двойствен обувка 2 версии на XP?
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| SP3 флопи | Mooseknuckle | Windows операционни системи | 2 | 22 Окт 2008 15:25 |
| Флопи устройство Weird име. | Coolyxxx | Общи Софтуер Чат | 4 | 9-ти септември 2008 03:31 |
| Не флопидисковото устройство за зареждане | чип | Windows операционни системи | 5 | 8мо Sep 2007 15:02 |
| Флопи дискове - Все още е важен? | Рувим | Общи Хардуер Чат | 1 | 22 Окт 2006 16:19 |
| Нишка Инструменти | |
| |