![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, jsem v současné době mají Windows XP Pro na mém PC, mám druhý disk v mém PC, které Id chtěl dát na XP Home jsem kopii Domů ale isnt zavádet. Když jsem dal CD do něj zvyklý nechte mě jít hodil instalace jako nelze bagatelizovat, abych tak řekl, Existuje způsob, jak bych mohl zkopírovat soubory do 2. hardrive a získat na ně naběhnout? Nemám diskety atd. Jakékoliv nápady by bylo super! Díky! Scott. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No
| |||
| |||
| Je možné nainstalovat 98, zatímco v programu? |
|
| |||
| |||
| Proč by jste chtěli? To by bylo sestupnění. |
|
| |||
| |||
| Snad spustit programy či jiné programy, které běží nejlépe v 98 prostředí. |
|
| |||
| |||
| Citace:
A nebudu diskutovat, nebo vám to dělat žádné nelegální cestou ![]() Je-li to možné, ale můžete ho do nového počítače a nainstalovat jej pak vyjměte ji a vložte do jedné ho chcete palců Můžete také vytvořit primární oddíl na HDD a nainstalovat tam - nebo si to na "Virtual PC" nebo emulátor. Ale já nerozumím, proč se chcete duální boot 2 verze XP?
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| SP3 diskety | Mooseknuckle | Operační systémy Windows | 2 | 22. října 2008 15:25 |
| Floppy Drive Divný název. | Coolyxxx | Obecné Software Chat | 4 | 9. září 2008 03:31 |
| Ne disketovou mechaniku, na boot | čip | Operační systémy Windows | 5 | 8. Září 2007 15:02 |
| Disket - Ještě důležitější? | Ruben | Obecné Hardware Chat | 1 | 22. října 2006 16:19 |
| Thread Nástroje | |
| |