![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Γεια σου, μου έχουν σήμερα τα Windows XP Pro για τον υπολογιστή μου, έχω ένα δεύτερο σκληρό δίσκο στο PC μου που ήθελε να θέσει Id XP Home πάνω, έχω ένα αντίγραφο των Εσωτερικών αλλά isn't εκκινήσιμο. Όταν έθεσα το CD σε αυτή συνηθίζει άσε με να φύγω έριξε την εγκατάσταση ως δεν είναι δυνατόν να υποβαθμίσουν για να το πω έτσι, υπάρχει τρόπος που θα μπορούσε να αντιγράψετε τα αρχεία στο 2ο hardrive και να τους για την εκκίνηση μέχρι; Δεν έχω καμία δισκέτα κλπ. Οι ιδέες θα είναι καταπληκτικό! Ευχαριστώ! Scott.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Όχι
|
|||
|
|||
|
Είναι δυνατόν να εγκαταστήσετε το 98, ενώ στο Pro;
|
|
|
|||
|
|||
|
Γιατί θες να;
Αυτό θα ήταν υποβιβασμό. |
|
|
|||
|
|||
|
Ίσως να εκτελούνται παλιά προγράμματα ή άλλα προγράμματα που τρέχουν σε ένα καλύτερο περιβάλλον 98.
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Απόσπασμα:
Και δεν θα το συζητήσουμε ή να σας βοηθήσει να το κάνουμε κάθε παράνομο τρόπο ![]() Όμως, αν είναι δυνατόν, θα μπορούσατε να το θέσουμε σε ένα νέο υπολογιστή και να το εγκαταστήσετε στη συνέχεια, καταργήσετε και να τεθούν σε αυτό που θέλετε είναι in. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα διαμέρισμα για την Πρωτοβάθμια HDD και εγκατάσταση εκεί - ή που έχουν σε ένα "Virtual PC" ή εξομοιωτή. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί θέλετε να διπλής εκκίνησης 2 εκδόσεις των XP;