![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Bok, ja trenutno imate Windows XP Pro na moj računalo, JA je dobio drugi hard disk na moj PC Id koje želite staviti na XP Home, imam kopiju Početna ali nije bootable. Kad sam stavio CD u njoj navika me ti pusti da odem bacili instalacije kao ne može snižavati da tako kažemo, Postoji li neki način ja mogu kopirati datoteke na 2. hardrive i dobiti njima to čizma gore? Nemam floppy itd, bilo koje ideje bilo bi odlično! Hvala! Scott.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
No
|
|||
|
|||
|
Da li je moguće instalirati 98 dok je u pro?
|
|
|
|||
|
|||
|
Zašto bi želite?
To bi bilo downgrading. |
|
|
|||
|
|||
|
Možda za pokretanje naslijeđenih programa ili drugih programa koji se pokreću u 98 najboljih okruženja.
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Quote:
I neću raspravljati ili vam pomoći da urade bilo koji način protuzakonito ![]() Ako je moguće, ali ste mogli staviti u novi PC i instalirajte ga zatim izvadite ga i stavite u onaj u kojem želite da u. Možete stvoriti particije na osnovnom HDD i instalirati postoji - ili se to na "Virtual PC" ili emulatora. Ali ja ne razumijem zašto želite dual boot 2 verzije XP?