![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, jelenleg Windows XP Pro PC-én kaptam egy második merevlemez meghajtó, amely PC-m Szeretnék tenni XP Home-ra, van egy példányát Kezdőlap de isnt bootable. Amikor betettem a CD-ban ez szokás engedj el dobta a telepítést, hogy nem lehet downgrade hogy úgy mondjam, Van úgy tudtam másolni a file-ra a 2. hardrive, és kérni őket, hogy boot up? Nekem nincs floppy stb, Van ötleted nagyszerű lenne! Köszönöm! Scott. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No.
| |||
| |||
| Lehet-e telepíteni, míg 98-ban profi? |
|
| |||
| |||
| Miért akarnál? Ez lenne a romlásra. |
|
| |||
| |||
| Lehet, hogy örökölt programokat futtatni, vagy más programok futnak a legjobban a 98 környezetben. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
És én nem foglalkozik, illetve segít-hoz csinál ez bármilyen illegális módon ![]() De ha lehetséges, meg tudná önteni egy új számítógépre, és telepíti azt, majd vegyük le és tedd be a kívánt be! Ön is létrejöhet egy partíciót a merevlemez elsődleges, és telepíti azt ott - vagy ez egy "Virtual PC" vagy emulátor. De nem értem, hogy miért akarsz kettős csomagtartó 2 változat-ból XP?
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| SP3 floppy | Mooseknuckle | A Windows operációs rendszerek | 2 | 22. október 2008 15:25 |
| Floppy Drive Furcsa neve. | Coolyxxx | General Chat szoftver | 4 | 9. Szeptember 2008 03:31 |
| Nincs boot floppy meghajtó | chip | A Windows operációs rendszerek | 5 | 8. Szeptember 2007 15:02 |
| Hajlékonylemez - továbbra is fontos? | Reuben | Általános fémáru Chat | 1 | 22. október 2006 16:19 |
| Téma eszközök | |
| |