![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Aš dabar naudoju Windows XP Pro į mano kompiuterį, aš antrą kietąjį diską į savo kompiuterį, kuriuo Id norite įdėti XP Home ant, aš Vidaus kopijuoti bet isnt startinis. Kai aš CD jis įpratęs let me go išmetęs jos negalima priskirti žemesnei kategorijai įrenginys būtų kalbėti, ar yra taip, kaip man gali kopijuoti failus į 2. hardrive ir priversti juos įkrauti? Aš neturiu floppy ir tt, bet mintis būtų puiki! Ačiū! Scott. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skaičius
| |||
| |||
| Ar būtų galima įdiegti 98 o pro? |
|
| |||
| |||
| Kodėl jūs norite? Tai būtų pažeminimas. |
|
| |||
| |||
| Patikrinkite paleisti palikimas programų ar kitų programų, kurios veikia geriausiai 98 aplinką. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Ir aš ne svarstyti ar padės tai padaryti bet kuriuo neteisėtu būdu ![]() Bet jei įmanoma, galite įdėti į naują kompiuterį ir įdiegti ją iš ten pašalinti ją ir įdėti į vieną you want it in Taip pat galite sukurti pirminėje disko skirsnį, ir įdiegti jį ten - ar ji ant "Virtual PC" ar emuliatorius. Bet aš nesuprantu, kodėl jūs norite dvigubos įkrovos 2 versijas XP?
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| SP3 floppy | Mooseknuckle | Windows "operacinės sistemos | 2 | 22 spalis 2008 15:25 |
| Floppy Drive Weird pavadinimas. | Coolyxxx | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 4 | 9 rugsėjis 2008 03:31 |
| Nr diskelį su įkrovos | lustas | Windows "operacinės sistemos | 5 | 8 rugsėjis 2007 15:02 |
| Floppy Disk - vis dar svarbi? | Reuben | General Hardware Chat | 1 | 22 spalis 2006 16:19 |
| Temos įrankiai | |
| |