![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi, I aktualnie zainstalowany system Windows XP Pro na moim komputerze, mam drugi dysk twardy w moim komputerze, który Chcę położyć na XP Home, mam kopię Start ale isnt bootowalne. Kiedy CD umieścić w nim wont let me go wyrzucił jego instalacji nie można obniżyć, aby mówić, Czy istnieje sposób mogę skopiować pliki na 2 hardrive i zachęcić ich do rozruchu? Nie mam dyskietki itp. Wszelkie pomysły będzie wielki! Dzięki! Scott. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Liczba
| |||
| |||
| Czy można zainstalować podczas gdy w 98 pro? |
|
| |||
| |||
| Dlaczego chcesz? To byłoby obniżenia. |
|
| |||
| |||
| Być może uruchamiać programy lub inne programy, które działają najlepiej w środowisku 98. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
I nie będzie dyskusji lub pomóc to zrobić nielegalnych sposób ![]() Ale jeśli to możliwe, można włożyć do nowego komputera i zainstalować go wyjmij je i umieścić w jednej chcesz cala Można również utworzyć partycje na podstawowym HDD i zainstalować go - lub mieć ją na "Virtual PC" lub emulatora. Ale ja nie rozumiem, dlaczego chcesz podwójnego rozruchu 2 wersje XP? |