![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Buna, am dispun în prezent de Windows XP Pro pe PC-ul meu, am un al doilea hard drive, în care PC-ul meu Id-ul dori să pun pe XP Home, am o copie a Home, dar it isnt boot-abil. Când m-am pus CD-ul în el wont a permite eu merg aruncat de instalare în care este posibil sa de a nu downgrade ca să spunem aşa, este o way I a putut să copiaţi fişierele pe hardrive 2a şi de a lua pe ei la spre cizme sus? Nu am nici o etc floppy, idei Orice ar fi grozav! Mulţumesc! Scott. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nr
| |||
| |||
| Este posibil la spre a instala 98 în timp ce în pro? |
|
| |||
| |||
| De ce vrei sa? Asta ar fi declasare. |
|
| |||
| |||
| Poate pentru a executa programe moştenite sau alte programe care rula cel mai bine într-un mediu 98. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Şi eu nu va discuta sau să vă ajute să o faci nici un fel ilegal ![]() Dar, dacă este posibil, ai putea pune-l într-un PC nou şi să îl instalaţi, apoi scoateţi-l şi a pus în cea pe care o vrei in Ai putea crea, de asemenea, o partiţie de pe HDD primar şi a instala it acolo - sau care au o pe un "Virtual PC" sau emulator. Dar eu nu înţeleg de ce doriţi să dual cizme 2 versiuni de XP?