Citácia:
Pôvodne Poslal skonzee Ahoj, jsem v súčasnosti majú Windows XP Pro na mojom PC, mám druhý disk v mojom PC, ktoré Id chcel dať na XP Home jsem kópiu Domov ale isnt zavádzať. Keď som dal CD do neho zvyknutý nechajte ma ísť hodil inštalácie ako nemožno bagatelizovat, aby som tak povedal, Existuje spôsob, ako by som mohol skopírovať súbory do 2. hardrive a získať na ne naběhnout? Nemám diskety atď Akékoľvek nápady by bolo super! Vďaka! Scott.  |
Nie legálne.
A nebudem diskutovať, alebo vám to robiť žiadne nelegálne cestou
Je-li to možné, ale môžete ho do nového počítača a nainštalovať ho potom odstráňte ju a vložte do jednej ho chcete palcov
Môžete tiež vytvoriť primárny oddiel na HDD a nainštalovať tam - alebo si to na "Virtual PC" alebo emulátor.
Ale já nerozumím, prečo sa chcete duální boot 2 verzia XP?
Processor (s): Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz | Základná doska: Asus P5Q / L PRE (Intel P43, ICH10) | Pamäť RAM: PNY XLR8 4 GB @ 1066MHz | Grafické karty (s): PNY nVidia GeForce 9400 GT 512 mb |
Zvuková karta:
| Pevný disk (y): Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250gigabajt | Optická mechanika (s): LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B | Case / PSU: Antec Sonata III & Earthwatts 500W |
Chladenie: Sklad | Sieť / Internet: Gigabit LAN, FireWire & WG111v2 | Monitor (s): 2 x Acer P193WAd | Operačný systém (y): XP PRO x86/XP PRE x64/Win7 RC1 x64 |