![]() |
|
| |||
| |||
| Здраво, ја тренутно имате Уиндоус КСП на мом рачунару, имам други хард диск на мом рачунару који Желео бих да стави на КСП, имам копију Почетна али иснт бутабилан. Када сам ставио ЦД у то навика нека ме бацио инсталацију као не може снижавати да тако кажем, Да ли постоји начин на који сам могао да копирате датотеке на 2. хардриве и добити их покрене? Немам дискете итд, Свака идеја би била велика! Хвала! Скот. |
|
| ||||
| ||||
| Но Морате да подигнете систем са КСП ЦД-а или се рећи Уин200 на систем затим покрените инсталацију КСП-одатле. |
|
| |||
| |||
| Да ли је могуће инсталирати на 98, док Про? |
|
| ||||
| ||||
| Зашто би желите? То би било доунградинг. |
|
| |||
| |||
| Можда да покренете програме легатом или другим програмима који раде најбоље у 98 окружењу. |
|
| ||||
| ||||
| Куоте:
И нећу разговарати и помоћи вам да то урадите било који начин нелегалне ![]() Али, ако је могуће да би га ставити у нови рачунар и инсталирајте га затим га уклоните и ставите у једну то желите у. Можете да креирате партицију на основном ХДД и инсталирајте га било - или су га на "виртуелни рачунар" или емулатора. Али не разумем зашто желите да двојно покретање 2 верзије КСП-у?
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |