Computer Juice  

Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Reply

Тхреад Тоолс
Old 17. Сеп 2007, 10:34
Нови члан групе

Придружите Датум: 20. Јул 2007
Постови: 2
skonzee is on a distinguished road
Default Инсталација КСП без ЦД-а или дискете

Здраво, ја тренутно имате Уиндоус КСП на мом рачунару, имам други хард диск на мом рачунару који Желео бих да стави на КСП, имам копију Почетна али иснт бутабилан. Када сам ставио ЦД у то навика нека ме бацио инсталацију као не може снижавати да тако кажем, Да ли постоји начин на који сам могао да копирате датотеке на 2. хардриве и добити их покрене? Немам дискете итд, Свака идеја би била велика! Хвала! Скот.
Reply With Quote
Old 17. Сеп 2007, 10:38
Hybr!d's Avatar
Администратор Гроуп

Придружите Датум: 17. Маы 2006
Поруке: 9.947
Hybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond repute

Но

Морате да подигнете систем са КСП ЦД-а или се рећи Уин200 на систем затим покрените инсталацију КСП-одатле.
Reply With Quote
Old 17. Сеп 2007, 10:39
Нови члан групе

Придружите Датум: 20. Јул 2007
Постови: 2
skonzee is on a distinguished road

Да ли је могуће инсталирати на 98, док Про?
Reply With Quote
Old 17. Сеп 2007, 10:42
Hybr!d's Avatar
Администратор Гроуп

Придружите Датум: 17. Маы 2006
Поруке: 9.947
Hybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond repute

Куоте:
Оригиналлы Постед бы сконзее View Post
Да ли је могуће инсталирати на 98, док Про?
Зашто би желите?

То би било доунградинг.
Reply With Quote
Old 25. Сеп 2007, 07:00
Нови члан групе

Придружите Датум: 25. Јул 2007
Постови: 7
unnameduser is on a distinguished road

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Даве Хыбрид View Post
Зашто би желите?

То би било доунградинг.
Можда да покренете програме легатом или другим програмима који раде најбоље у 98 окружењу.
Reply With Quote
Old 27. Нов 2008, 14:00
4D(Fordy(Ford) Ollie's Avatar
Донаторска Група

Придружите Датум: 18. аугуст 2.007
Поруке: 2.014
4D(Fordy(Ford) Ollie will become famous soon enough4D(Fordy(Ford) Ollie will become famous soon enough4D(Fordy(Ford) Ollie will become famous soon enough4D(Fordy(Ford) Ollie will become famous soon enough
Send a message via MSN to 4D(Fordy(Ford) Ollie Send a message via Skype™ to 4D(Fordy(Ford) Ollie

Куоте:
Оригиналлы Постед бы сконзее View Post
Здраво, ја тренутно имате Уиндоус КСП на мом рачунару, имам други хард диск на мом рачунару који Желео бих да стави на КСП, имам копију Почетна али иснт бутабилан. Када сам ставио ЦД у то навика нека ме бацио инсталацију као не може снижавати да тако кажем, Да ли постоји начин на који сам могао да копирате датотеке на 2. хардриве и добити их покрене? Немам дискете итд, Свака идеја би била велика! Хвала! Скот.
Није легално.

И нећу разговарати и помоћи вам да то урадите било који начин нелегалне

Али, ако је могуће да би га ставити у нови рачунар и инсталирајте га затим га уклоните и ставите у једну то желите у.

Можете да креирате партицију на основном ХДД и инсталирајте га било - или су га на "виртуелни рачунар" или емулатора.

Али не разумем зашто желите да двојно покретање 2 верзије КСП-у?

Тхреад Тоолс

Правила Постања
Ти не могу постављати нове теме
Ти не могу Пост одговори
Ти не могу Пост прилоге
Ти не могу едитовати ваше постове

ББ код је На
[ИМГ] код На
ХТМЛ код је Искључено
Рефбацкс су Искључено

Сва времена су ГМТ -7. Тренутно је 13:53.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд
СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц