![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, ben şu anda Windows XP Pro benim PC, benim PC ikinci bir sabit disk gibi hareket eden Kimliği üzerine XP Home koymak var, ben Ana bir kopyası var, ancak bunlar bootable isnt. Bunu let me go alışkanlık ne zaman CD'yi caizse, orada ben 2. hardrive üzerine dosyaları kopyalamak olabilir ve çizme kadar onları bir yolu var mı? Kendi downgrade mümkün değil gibi yükleme attı Hiç disket vb var, birisi düşünce would be great! Teşekkürler! Scott. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No
| |||
| |||
| IT Pro yılında 98 iken yüklemek mümkün mü? |
|
| |||
| |||
| Neden isteyeyim? Bu downgrading olurdu. |
|
| |||
| |||
| Belki bir 98 ortamında en iyi koşmak eski programları veya diğer programları çalıştırmak için. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Ve ben bahsetmeyeceğim.Örnek veya herhangi bir yasadışı şekilde yapmak için yardım ![]() Ama eğer yeni bir PC içine koyabilirsiniz ve bundan sonra çıkarın ve sizi içine istemek bir koymak yüklemek mümkün Ayrıca İlköğretim HDD üzerinde bir bölüm oluşturabilir ve orada yükleme - ya da üzerinde bir "Virtual PC" veya emülatör. Ama neden ikili çizme XP 2 sürümleri istediğiniz anlayamıyorum?
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |