менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Встановити XP без CD або дискету

Reply

Різьба Інструменти
Old 17 жовтня 2007, 10:34
Нові члени групи

Default Встановити XP без CD або дискету

Привіт, я в даний час мають Windows XP Pro на моєму комп'ютері, я отримав другий жорсткий диск в комп'ютері якого Id хотіли покласти на XP Home, у мене є копія будинку, але хіба це завантажувальний. Коли я вставляю диск в його зазвичай відпустив мене кинула встановлення як його не можливо понизити, так би мовити, є чи, як я міг копіювати файли на 2-м Hardrive і змусити їх завантаження? У мене немає дискети і т.д., будь-які ідеї було б здорово! Спасибо! Скотт.
Old 17 жовтня 2007, 10:38
Адміністратор групи

NO.

Потрібно завантажитися з компакт або отримати Win200 говорити про систему запустити установку XP звідти.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 17 жовтня 2007, 10:39
Нові члени групи

Чи можна встановити 98 а в Pro?
Old 17 жовтня 2007, 10:42
Адміністратор групи

Цитата:
Спочатку Написав skonzee View Post
Чи можна встановити 98 а в Pro?
Чому ви хочете?

Це було б зниженням.
Old 25 жовтня 2007, 07:00
Нові члени групи

Цитата:
Спочатку Написав Дейв Гібридні View Post
Чому ви хочете?

Це було б зниженням.
Можливо, щоб виконувати успадковані програми та інших програм, які працюють найкращі в навколишнє середовище 98.
Old 27 грудня 2008, 14:00
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав skonzee View Post
Привіт, я в даний час мають Windows XP Pro на моєму комп'ютері, я отримав другий жорсткий диск в комп'ютері якого Id хотіли покласти на XP Home, у мене є копія будинку, але хіба це завантажувальний. Коли я вставляю диск в його зазвичай відпустив мене кинула встановлення як його не можливо понизити, так би мовити, є чи, як я міг копіювати файли на 2-м Hardrive і змусити їх завантаження? У мене немає дискети і т.д., будь-які ідеї було б здорово! Спасибо! Скотт.
Чи не законно.

І я не буду обговорювати або допомогти вам зробити це будь-яким незаконним способом

Але можливо, якщо ви можете помістити його на новий комп'ютер і встановіть його потім видалити його і поклали в той, який ви хочете його дюйма

Крім того, можна створити розділ на Primary HDD і встановити по ньому - чи це буде на "Віртуальний комп'ютер" або емуляторі.

Але я не розумію, чому ви хочете зробити подвійну завантаження 2 версії XP?

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
SP3 дискети Mooseknuckle Операційні системи Windows 2 22 жовтня 2008 15:25
Floppy Drive Weird Ім'я. Coolyxxx General Software чат 4 9 вересня 2008 03:31
Ні дисководу для завантаження Чіп Операційні системи Windows 5 8 вересня 2007 15:02
Floppy Disk - ще важливо? Рувим Генеральний обладнання чат 1 22 жовтня 2006 16:19
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.