![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, я в даний час мають Windows XP Pro на моєму комп'ютері, я отримав другий жорсткий диск в комп'ютері якого Id хотіли покласти на XP Home, у мене є копія будинку, але хіба це завантажувальний. Коли я вставляю диск в його зазвичай відпустив мене кинула встановлення як його не можливо понизити, так би мовити, є чи, як я міг копіювати файли на 2-м Hardrive і змусити їх завантаження? У мене немає дискети і т.д., будь-які ідеї було б здорово! Спасибо! Скотт. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| NO.
| |||
| |||
| Чи можна встановити 98 а в Pro? |
|
| |||
| |||
| Чому ви хочете? Це було б зниженням. |
|
| |||
| |||
| Можливо, щоб виконувати успадковані програми та інших програм, які працюють найкращі в навколишнє середовище 98. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
І я не буду обговорювати або допомогти вам зробити це будь-яким незаконним способом ![]() Але можливо, якщо ви можете помістити його на новий комп'ютер і встановіть його потім видалити його і поклали в той, який ви хочете його дюйма Крім того, можна створити розділ на Primary HDD і встановити по ньому - чи це буде на "Віртуальний комп'ютер" або емуляторі. Але я не розумію, чому ви хочете зробити подвійну завантаження 2 версії XP?
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| SP3 дискети | Mooseknuckle | Операційні системи Windows | 2 | 22 жовтня 2008 15:25 |
| Floppy Drive Weird Ім'я. | Coolyxxx | General Software чат | 4 | 9 вересня 2008 03:31 |
| Ні дисководу для завантаження | Чіп | Операційні системи Windows | 5 | 8 вересня 2007 15:02 |
| Floppy Disk - ще важливо? | Рувим | Генеральний обладнання чат | 1 | 22 жовтня 2006 16:19 |
| Різьба Інструменти | |
| |