mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Šis diegimo paketas negali būti įdiegtas "Windows Installer paslaugos.

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 28, 2009, 22:02
Naujas Narys

Default Šis diegimo paketas negali būti įdiegtas "Windows Installer paslaugos.

Sveikinimai ekspertų

Paleidus programa: rewrite_1.1_x86_rtw.msi
Gaunu tokį klaidos pranešimą:

Šis diegimo paketas negali būti įdiegtas "Windows Installer paslaugos. Turite įdiegti "Windows Service Pack, kuriame yra naujesnės versijos" Windows Installer paslaugos.

Pavarčiau ir aš visiškai up-to-date "Windows Update.

Aš Windows Server 2003 Web Edition, SP2.

Kuris Service Pack man reikia įdiegti, kad aš galiu įdiegti URL Rewrite?
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
"Windows Installer" klaidą funnyguyz Windows "operacinės sistemos 0 Gegužė 23, 2009 12:52
"Microsoft" programų - "Windows Installer" pranešimas pasirodys ir prašo CD? timmmmay BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 2 17 vasaris 2009 08:41
Windows Installer problema rx7nsupra Windows "operacinės sistemos 3 Lapkritis 11, 2008 20:28
Paslaptingos "Windows Installer" krewemiester Windows "operacinės sistemos 3 Kovas 21, 2008 05:10
Kurti montuotojas nuo įsikūrimo? mkruluts BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 3 12 sausis 2008 03:16
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.