mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Sisteme de operare Windows

Register

Acest pachet de instalare nu poate fi instalat de Windows Installer service.

Reply

Thread Tools
Old 28 mai 2009, 22:02
Noile state Group

Default Acest pachet de instalare nu poate fi instalat de Windows Installer service.

Salutări de experţi,

În cazul în care rulează programul de instalare: rewrite_1.1_x86_rtw.msi
M-am următorul mesaj de eroare:

Acest pachet de instalare nu poate fi instalat de Windows Installer service. Trebuie să instalaţi un pachet service pack pentru Windows, care conţine o versiune mai nouă a Windows Installer service.

Am verificat şi eu sunt în totalitate până la data de la Windows Update.

Sunt execută Windows Server 2003 Web Edition, SP2.

Service Pack care am nevoie pentru a instala, astfel încât nu pot instala de rescriere URL?
Reply

Register

Marcaje

Similar Threads
Fir Thread Starter Forum Răspunsurile Ultimul mesaj
Windows Installer eroare funnyguyz Sisteme de operare Windows 0 23 mai 2009 12:52
Programe Microsoft - Windows Installer Mesaj apare şi solicită pentru CD-ul? timmmmay General Chat Software 2 17 februarie 2009 08:41
Windows Installer Service Problemã rx7nsupra Sisteme de operare Windows 3 11 noiembrie 2008 20:28
Misterios Windows Installer krewemiester Sisteme de operare Windows 3 21 Mar 2008 05:10
Crearea de o instalare de la o instalaţie? mkruluts General Chat Software 3 12 ianuarie 2008 03:16
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.