мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Овај инсталациони пакет не може бити инсталиран од стране Уиндоус Инсталлер сервице.

Reply

Тхреад Тоолс
Old 28 сви 2009, 22:02
Нови члан групе

Default Овај инсталациони пакет не може бити инсталиран од стране Уиндоус Инсталлер сервице.

Поздрав Експертс,

Када покренете инсталациони програм: реурите_1.1_кс86_рту.мси
ЈА добити следећу поруку о грешци:

Овај инсталациони пакет не може бити инсталиран од стране Уиндоус Инсталлер сервице. Треба да инсталирате сервисни пакет за Уиндоус која садржи новију верзију програма Уиндоус Инсталлер сервице.

Имам чек и ја сам у потпуности ажуран на Уиндоус Упдате.

Им 'трчање Уиндоус Сервер 2003 Уеб Едитион, СП2.

Који сервисни пакет требам инсталирати тако да могу инсталирати преписивање УРЛ?
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Уиндоус инсталиран грешка фунныгуыз Уиндоус Оператинг Сыстемс 0 23 мај 2009 12:52
Мицрософтов програм - Уиндоус Инсталлер Порука попс горе и пита за ЦД? тиммммаы Уопштено Софтуаре Цхат 2 17 фебруар 2009 08:41
Уиндоус Инсталлер Сервице Проблем ркс7нсупра Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 11 новембар 2008 20:28
Мистериозног Уиндоус Инсталлер креуемиестер Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 21 март 2008 05:10
Стварање Инсталлер из инсталације? мкрулутс Уопштено Софтуаре Цхат 3 12 јануар 2008 03:16
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц