менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Цей інсталяційний пакет не може бути встановлений за допомогою інсталятора Windows.

Reply

Різьба Інструменти
Old 28 травня 2009, 22:02
Нові члени групи

Default Цей інсталяційний пакет не може бути встановлений за допомогою інсталятора Windows.

Привіт експертів,

При запуску програми установки: rewrite_1.1_x86_rtw.msi
Я отримую таке повідомлення про помилку:

Цей інсталяційний пакет не може бути встановлений за допомогою інсталятора Windows. Ви повинні встановити Windows Service Pack, що містить нову версію служби Windows Installer.

Я перевірив, і я повністю останню дату оновлення Windows.

Я під управлінням Windows Server 2003 Web Edition SP2.

Який пакет оновлення мені потрібно встановлювати так, щоб я можу встановити URL Rewrite?
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Помилка інсталятора Windows funnyguyz Операційні системи Windows 0 23 травня 2009 12:52
Програмами Microsoft - Windows Installer з'являється повідомлення і запитує компакт-диск? timmmmay General Software чат 2 17 лютого 2009 08:41
Служба інсталятора Windows проблеми rx7nsupra Операційні системи Windows 3 11 листопада 2008 20:28
Таємнича Windows Installer krewemiester Операційні системи Windows 3 21 березня 2008 05:10
Створення установки з установкою? mkruluts General Software чат 3 12 січня 2008 03:16
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.