по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Инсталиране на мрежов принтер с Windows Vista

Reply

Нишка Инструменти
Old 22-ри ноември 2007 г, 13:05
Номер на групата

Default Инсталиране на мрежов принтер с Windows Vista

Здрасти

Аз се опитвам да си мрежа принтера, така ми син може да отпечатате си домашното училище от компютъра си в спалнята си. Този принтер е свързан с моя компютър чрез USB; си една серия HP 3600. И двата компютъра са в мрежа чрез speedtouch 585 безжичен рутер, а тя също е приложен към моя компютър. И двата компютъра са в отделни стаи, около 10 фута с изключение! Аз се опитах да намерите на принтера на синовете ми компютър, като използвате съветника за мрежата и използване на "добави съоръжение на принтера. Въпреки това, didn't да намеря нищо в мрежата, тогава, когато го направих, показа, че иконата на принтера със зелена отметка и затова използва това като принтер по подразбиране. Също така съм го казал "дял" от това по отношение на дела и кутията откритие, а също и премахване на парола ограничение също. И двата компютъра са Windows виза; синовете ми е основната версия, моята е премия. Опитах се да отпечатате на принтера, но следващата doesn't врати изглежда да се качи на или правя нещо все пак компютъра, от къде съм изпращането на командата за печат doesn't се каже, че не е свързан принтера и т.н. не може да мисли какво друго да направя и някакви предложения ще бъдат признателност получили. Имам публикувани това на друго място на този форум и се препоръчва да опитате тук.
Old 25-ти Ноември, 2007, 13:33
Член Група

ако отидете върху контролния панел - принтери и намерите принтера, който искате да споделите, десен бутон върху него след това щракнете върху имота, или ако си изглед след акция трябва да бъде на това право меню ... тогава трябва да му се даде име. Сега, ако отидете върху другия компютър - отидете в My Network Places, щракнете върху компютъра, когато принтерът е и че трябва да бъде, ако не и тогава не трябва да е напълно функционална мрежа.
Old 25-ти Ноември, 2007, 14:28
Номер на групата

Здрасти

Върнах се на синовете ми компютър и деинсталиране на принтера, изброени в неговата мрежа, а след това отново добави, че само за да се уверите! Той намери принтера си, но смята, офлайн, въпреки че е слаб зелена отметка показва във фонов режим. Опитах отпечатване на тестова страница, но нищо не се случи (едва ли е изненадващо аз предполагам). Ако проблемът е с мрежата, от какво се нуждая, за да проверите?; Аз погледнах в началната страница на интернет маршрутизатори, която дава информация за всички устройства, свързани и т.н., но той doesn't казва много за принтери др

благодарности
Old 25-ти Ноември, 2007, 15:29
Член Група

направи си компютри за споделяне на файлове в мрежата?
Old 25-ти Ноември, 2007, 15:39
Член Група

Вие също може да даде възможност за печат в мрежа за споделяне и обмен на център във Vista
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
7 и Windows Vista мрежа въпроси Razer Windows операционни системи 4 23-ти ноември 2009 година 08:27
Сила Инсталиране на Windows Vista Home Premium 32 djchapple Общи Софтуер Чат 0 12-ти септември 2009 год. 12:14
Настройване на принтера по прозорците, този на Apple Air мрежа Haun В мрежа, модеми & VoIP 1 24 ноември 2008 12:07
Помощ при инсталиране на Windows Vista 64bit над 32bit, помогни! hodgey1968 Windows операционни системи 4 16-то Oct 2007 10:01
Re-Инсталиране на Windows Vista Agon Windows операционни системи 17 16-то Aug 2007 16:14
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc