menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Instalace síťové tiskárny v systému Windows Vista

Reply

Thread Nástroje
Old 22.listopadu 2007, 13:05
Dárce Skupina

Default Instalace síťové tiskárny v systému Windows Vista

Nazdar

Snažím se své síťové tiskárně, takže můj syn může vytisknout své školní úkoly ze svého počítače v ložnici. Tato tiskárna je připojena k PC přes USB, jeho řady HP 3600. Oba počítače jsou propojené pomocí SpeedTouch 585 bezdrátový router, ta také je připojen k PC. Oba počítače jsou v oddělené místnosti, asi 10 ft sebe! Snažil jsem se najít tiskárnu na mé syny PC pomocí sítě a pomocí průvodce 'přidat tiskárnu' zařízení. Nicméně, to didnt seem to najít něco na síti, když se pak ukázalo, že na ikonu tiskárny se zeleným zaškrtněte, a tak jsem to používal jako výchozí tiskárnu. Také jsem řekl, že na 'share' tím, že dělá pro sdílení a objevování krabici a také odstranění hesla omezení příliš. Oba počítače se systémem Windows Visa, synové moji, je základní verze, moje je prémie. Snažil jsem se, ale tiskárna tisknout vedle doesnt seem to přijít ani o nic dělat i když počítač, odkud posílám příkaz k tisku doesnt říci, že není připojení tiskárny atd. Nelze si představit, co jiného dělat, a všechny návrhy budou vděčně přijaty. Jsem vyslán to jinde na tomto fóru a bylo doporučeno zkusit zde.
Old 25.listopadu 2007, 13:33
Člen Skupina

Pokud půjdete do Ovládací panely - tiskárny a najít tiskárnu, kterou chcete sdílet, klikněte pravým tlačítkem na něj klepněte na tlačítko Vlastnosti, nebo pokud jeho průhled pak Podíl na tom měl být dobrý cvaknout menu ... pak musíte dát jméno. Nyní, když jdete do jiného počítače - jděte do složky Místa v síti, klepněte na počítači, kde je tiskárna a že je třeba, pokud ne, tak nesmíte mít plně funkční síť.
Old 25.listopadu 2007, 14:28
Dárce Skupina

Nazdar

Vrátil jsem se do mých synů PC a odinstalovat tiskárny jsou uvedeny v jeho síti, pak re-zní to prostě, aby se ujistil! Bylo zjištěno, tiskárny, ale říká, že jeho offline, i když má slabý zelený zaškrtněte ukazuje v pozadí. Zkoušel jsem tisk testovací stránky, ale nic se nestalo (divu, myslím). Pokud se problém se sítí, co musím zkontrolovat?, Jsem se podíval na směrovačích domovské stránce webu, který obsahuje údaje o všech zařízení připojených atd., ale ono doesnt říci něco o tiskárnách apod.

díky
Old 25.listopadu 2007, 15:29
Člen Skupina

do vašeho počítače sdílení souborů v síti?
Old 25.listopadu 2007, 15:39
Člen Skupina

si také může povolit tisk sdílení Centrum sítí a sdílení ve Vista
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Windows 7 a Vista problémy se sítí Razer Operační systémy Windows 4 23.listopadu 2009 08:27
Instalace PowerDVD na Windows Vista Home Premium 32 djchapple Obecné Software Chat 0 12.září 2009 12:14
Nastavení tiskárny ve Windows, to je na Apple Air sítě Haun Sítě, Modemy & VoIP 1 24. listopadu 2008 12:07
Pomoc s instalací Windows Vista 64bit nad 32bit, prosím pomozte! hodgey1968 Operační systémy Windows 4 16. října 2007 10:01
Re-Instalace Windows Vista Agon Operační systémy Windows 17 16. srpen 2007 16:14
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.