μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Εγκατάσταση εκτυπωτή δικτύου με τα Windows Vista

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 22 Νοεμβρίου, 2007, 13:05
Ομάδα Δωρητών

Default Εγκατάσταση εκτυπωτή δικτύου με τα Windows Vista

Γεια σου

Προσπαθώ να δικτύου εκτυπωτή μου, ώστε ο γιος μου να εκτυπώσετε από το σχολείο στο σπίτι του από τον υπολογιστή του στο δωμάτιό του. Αυτός ο εκτυπωτής είναι συνδεδεμένος με τον υπολογιστή μου μέσω USB? Ένα ΗΡ της σειράς 3600. Και τα δύο PC είναι δικτυωμένα μέσω SpeedTouch 585 ασύρματο δρομολογητή? Το τελευταίο επίσης να συνδέονται με τον υπολογιστή μου. Και τα δύο PC είναι σε χωριστά δωμάτια, περίπου 10 ποδών πέρα! Έχω προσπαθήσει να εντοπίσει τον εκτυπωτή για τους γιους μου υπολογιστή χρησιμοποιώντας τον οδηγό του δικτύου και τη χρήση του "προσθήκη εγκατάσταση του εκτυπωτή. Ωστόσο, αυτό didnt φαίνεται να βρείτε οτιδήποτε σχετικά με το δίκτυο, στη συνέχεια, όταν το έκαναν, όμως έδειξε στο εικονίδιο του εκτυπωτή με ένα πράσινο σταυρό και γι 'αυτό χρησιμοποιείται ως προεπιλεγμένος εκτυπωτής. Έχω επίσης πει ότι "μερίδιο" κάνοντας το μερίδιο και η θέση ανακάλυψη και, επίσης, την άρση του περιορισμού κωδικό πάρα πολύ. Και τα δύο PC είναι τα Windows Visa? Γιοι μου είναι η βασική έκδοση, η δική μου είναι premium. Προσπάθησα να εκτυπώσετε αλλά εκτυπωτή δίπλα doesn't πόρτα φαίνεται να έρθει ή να κάνω οτιδήποτε και αν το PC από όπου έχω την αποστολή του doesn't εντολή εκτύπωσης πω ότι δεν υπάρχει εκτυπωτής συνδεδεμένος κλπ. Δεν μπορώ να σκεφτώ τι άλλο να κάνω και τις προτάσεις θα πρέπει να gratefully received. Έχω αυτό δημοσιεύτηκε αλλού σε αυτό το φόρουμ και με συμβούλευσαν να δοκιμάσετε εδώ.
Old 25 Νοέμβρη 2007, 13:33
Μέλος Ομάδα

αν πας επάνω πίνακα ελέγχου - εκτυπωτές και να βρει τον εκτυπωτή που θέλετε να μοιραστείτε, κάντε δεξί κλικ πάνω του στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί ιδιότητες, ή εάν μακρινή θέα του, τότε θα πρέπει να Μερίδιο σε αυτό το δικαίωμα χτυπά τις επιλογές ... τότε θα πρέπει να δώσετε ένα όνομα. Τώρα αν πάτε στο άλλο υπολογιστή - υπεισέλθω Θέσεις δικτύου, κάντε κλικ στον υπολογιστή όπου ο εκτυπωτής είναι και ότι θα πρέπει να είναι, αν δεν τότε δεν πρέπει να έχει ένα πλήρως λειτουργικό δίκτυο.
Old 25 Νοέμβρη 2007, 14:28
Ομάδα Δωρητών

Γεια σου

Πήγα πίσω στους γιους υπολογιστή μου και απεγκατάσταση του εκτυπωτή που απαριθμούνται στο δίκτυό του, τότε εκ νέου προστίθεται απλώς για να βεβαιωθείτε! Διαπίστωσε ο εκτυπωτής, αλλά λέει χωρίς σύνδεση του, αν και έχει μια ελαφρά πράσινο τσιμπούρι που δείχνει στο παρασκήνιο. Προσπάθησα να εκτυπώσετε μια δοκιμαστική σελίδα, αλλά δεν έγινε τίποτα (περίεργο υποθέτω). Αν το πρόβλημα είναι με το δίκτυο, αυτό που χρειάζομαι για να ελέγξετε;? Έχω εξετάσει την δρομολογητές αρχική σελίδα του web, το οποίο δίνει λεπτομέρειες για όλες τις συσκευές που συνδέονται κλπ., αλλά αυτό doesnt να πω πολλά για εκτυπωτές κλπ.

ευχαριστώ
Old 25 Νοέμβρη 2007, 15:29
Μέλος Ομάδα

do υπολογιστές μοιράζονται τα αρχεία σας στο δίκτυο;
Old 25 Νοέμβρη 2007, 15:39
Μέλος Ομάδα

μπορείτε επίσης να χρειαστεί να επιτρέψει εκτυπωτών σε δίκτυο και διανομή του κέντρου σε Vista
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Windows 7 και Vista Δίκτυο Θέματα Razer Λειτουργικά συστήματα Windows 4 23 Νοεμβρίου 2009 08:27
Εγκατάσταση PowerDVD για τα Windows Vista Home Premium 32 djchapple Γενικά Λογισμικό Chat 0 12 Σεπτέμβρη 2009 12:14
Ρύθμιση εκτυπωτή για Windows, thats σε Apple Air δικτύου Haun Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 1 24 Νοε 2008 12:07
Βοήθεια με την εγκατάσταση των Windows Vista 64bit πάνω από 32bit, PLEASE HELP! hodgey1968 Λειτουργικά συστήματα Windows 4 16 Οκτ 2007 10:01
Re-Εγκατάσταση των Windows Vista AGON Λειτουργικά συστήματα Windows 17 16 Αυγ 2007 16:14
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.