![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok Ja sam težak to mrežni pisač moj tako da je moj sin može ispisati sa svojih školskih zadaća iz svog računala u svojoj spavaćoj sobi. Ovaj pisač priključen na moje računalo putem USB-a njezino HP seriju 3600. Oba računala su umrežena preko 585 speedtouch bežični usmjerivač; potonji također biti priključena na moj PC. Oba računala su u odvojene sobe, 10 m apart! Pokušao sam to pronaći pisač na mojim sinovima računalom pomoću čarobnjaka mreža i koristeći "dodati pisač 'pogonu. Međutim, to nije izgleda da ništa naći na mreži onda kada je to učinio, to je pokazao ikonu pisača sa zelenim krpelja i na taj način JA iskorišten ovaj kao zadani pisač. Ja sam isto tako da je rekla da 'dijele' mimo događaj na razmjenu i otkrivanje kutija i uklanjanje lozinke ograničenje previše. Oba računala su Windows Visa, sinovi moji je osnovna verzija, moja je nagrada. JA pokušao to tisak, ali pisač next door doesn't čini se da dolaze na ili ništa učiniti iako PC odakle sam slanja doesnt naredbu za ispis reći da nema pisač povezan, itd. Ne mogu se sjetiti što još treba učiniti i bilo koji sugestija bi zahvalno primio. Imam pošta ovaj drugdje na ovaj forum i je savjetovano da isprobate ovdje. |
|
| |||
| |||
| ako idete na Control Panel - Printers and naći pisač koji želite zajednički koristiti, pravo kliknite na Internet zatim svojstva, ili, ako je vista onda dionice trebaju biti na to pravo klik meni ... onda morate dati ime. Sada, ako idete na drugi računalo - idi u My Network Places kliknite na računalu na kojem je printer i da treba da ga bude, ako ne onda ne smije imati potpuno funkcionalnu mrežu. |
|
| |||
| |||
| Bok JA je otišao leđa to moj PC sinovima i de-instalirati pisač navedene u njegovoj mreži, a zatim ponovno dodaje samo kako bi bili sigurni! Utvrdio je pisač isključen, ali kaže svoje, iako je tihi zeleni krpelja prikazuje u pozadini. JA pokušao ispis probu, ali ništa dogodilo (ne iznenađuje mislim). Ako je problem sa mrežom, što trebam provjeriti? Ja sam pogledala na web stranicu routera doma, koji daje detalje svih povezanih uređaja i sl., ali to se reći mnogo o pisačima, itd. hvala |
|
| |||
| |||
| učiniti vaša računala udio kartoteka na mreži? |
|
| |||
| |||
| Vi svibanj također morati omogućiti print sharing u Mreža i Šerif Centriranje in Vidik |
![]() |
|
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Instaliranje PowerDVD na Windows Vista Home Premium 32 | djchapple | Općenito Software Chat | 0 | 12 rujan 2009 12:14 |
| Postavljanje pisača na prozorima, na taj Apple Air mreža | Haun | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 24. studeni 2008 12:07 |
| Problemi s Belkin Bluetooth F8T013 Instaliranje na Windows Vista | timbo1975 | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 17. prosinac 2007 18:38 |
| Pomoć oko instaliranja Windows vidik 64bit preko 32bit, molim pomoć! | hodgey1968 | Windows Operating Systems | 4 | 16. listopad 2007 10:01 |
| Ponovno Instaliranje sustava Windows Vista | Agon | Windows Operating Systems | 17 | 16. kolovoz 2007 16:14 |
| Thread Tools | |
| |