kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Telepítés hálózati nyomtató Windows Vista

Reply

Téma eszközök
Old November 22, 2007, 13:05
Donor Group

Default Telepítés hálózati nyomtató Windows Vista

Szia

Próbálom a hálózati nyomtatót így az én fiam is nyomtathat ki az iskolája házi feladatát az ő PC-ban a hálószobájába. Ez a nyomtató csatlakoztatva van a számítógéphez USB-n keresztül, hogy a HP sorozatot 3.600. Mind PC-k hálózatba keresztül Speedtouch 585 vezeték nélküli útválasztó, amely utóbbi szintén csatolni a számítógéphez. Mind PC-k külön szobában, mintegy 10 láb távolságra! Próbáltam megkeresni a nyomtatót a fiaim számítógépen a hálózati varázslót, és az "Add Printer" létesítmény. Ez azonban úgy tűnik, hogy didnt találtak semmit a hálózaton, akkor, amikor nem azt mutatta, hogy a nyomtató ikonjára zöld ketyeg, és így én használt ez az alapértelmezett nyomtató. Azt is elmondta, hogy "share" by doing a részesedés és a felfedezés doboz, valamint eltávolítja a jelszót korlátozást is. Mind PC-k Windows Visa, fiaim az alap verzió, az enyém prémium. Próbáltam kinyomtatni, de a szomszédban nyomtató nem látszik, hogy az elkövetkező, vagy bármit, ha a PC-től, ahol én vagyok a nyomtatási parancsot küld doesnt mondják, hogy nincs csatlakoztatott nyomtató stb Nem hiszem, mi mást csinálni, és olyan javaslatokat kellene hálásan fogadott. Nekem van kifüggesztett ez máshol ezen a fórumon és azt tanácsolta, hogy próbálja meg itt.
Old November 25, 2007, 13:33
Csoport tagja

Ha megy rá vezérlőpult - nyomtatók és találja meg a nyomtatót meg szeretné osztani, jobb kettyenés rajta, majd kattintson a Tulajdonságok, vagy ha a vista majd Oszd meg kell, hogy a jobb klikk menü ... ezt külön meg kell adni azt a nevet. Nos, ha megy rá a másik számítógép - bemegy a Hálózati helyek, kattintson a számítógépen, amelyen a nyomtató, és hogy kell ez, ha nem akkor meg nem lesz teljesen működőképes hálózat.
Old November 25, 2007, 14:28
Donor Group

Szia

Visszamentem a fiaim PC és eltávolította a nyomtató szereplő saját hálózat, majd újra ki, hogy csak azért, hogy győződjön meg róla! Úgy ítélte meg, hogy a nyomtató, de azt mondja, hogy offline, bár van egy halvány zöld kullancs mutatja a háttérben. Próbáltam nyomtat tesztoldalt, de nem történt semmi (meglepő, azt hiszem). Ha a probléma a hálózat Mit kell ellenőrizni?, Én is néztem az otthoni routerek internetes oldalt, amely jelöli meg az összes csatlakoztatott eszközöket, stb de ez nem mond sokat a nyomtatók stb

köszönöm
Old November 25, 2007, 15:29
Csoport tagja

az Ön PC-k részesedése a fájlokat a hálózaton?
Old November 25, 2007, 15:39
Csoport tagja

akkor is lehet, hogy nyomtatómegosztás a Hálózati és megosztási központ-ban Kilátás
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
7 és a Windows Vista hálózati kérdésekben Razer A Windows operációs rendszerek 4 November 23, 2009 08:27
PowerDVD telepítése a Windows Vista Home Premium 32 djchapple General Chat szoftver 0 Szeptember 12, 2009 12:14
Beállítása a nyomtató Windows, amit az Apple Air hálózat Tengeralattjáró Hálózatépítés, Modems & VoIP 1 24. november 2008 12:07
Segítség a létesítési 64bit Windows Vista 32bit, kérem, segítsen! hodgey1968 A Windows operációs rendszerek 4 16. október 2007 10:01
Re-Installing Windows Vista Agon A Windows operációs rendszerek 17 16. augusztus 2007 16:14
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.