![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia Próbálom a hálózati nyomtatót így az én fiam is nyomtathat ki az iskolája házi feladatát az ő PC-ban a hálószobájába. Ez a nyomtató csatlakoztatva van a számítógéphez USB-n keresztül, hogy a HP sorozatot 3.600. Mind PC-k hálózatba keresztül Speedtouch 585 vezeték nélküli útválasztó, amely utóbbi szintén csatolni a számítógéphez. Mind PC-k külön szobában, mintegy 10 láb távolságra! Próbáltam megkeresni a nyomtatót a fiaim számítógépen a hálózati varázslót, és az "Add Printer" létesítmény. Ez azonban úgy tűnik, hogy didnt találtak semmit a hálózaton, akkor, amikor nem azt mutatta, hogy a nyomtató ikonjára zöld ketyeg, és így én használt ez az alapértelmezett nyomtató. Azt is elmondta, hogy "share" by doing a részesedés és a felfedezés doboz, valamint eltávolítja a jelszót korlátozást is. Mind PC-k Windows Visa, fiaim az alap verzió, az enyém prémium. Próbáltam kinyomtatni, de a szomszédban nyomtató nem látszik, hogy az elkövetkező, vagy bármit, ha a PC-től, ahol én vagyok a nyomtatási parancsot küld doesnt mondják, hogy nincs csatlakoztatott nyomtató stb Nem hiszem, mi mást csinálni, és olyan javaslatokat kellene hálásan fogadott. Nekem van kifüggesztett ez máshol ezen a fórumon és azt tanácsolta, hogy próbálja meg itt. |
|
| |||
| |||
| Ha megy rá vezérlőpult - nyomtatók és találja meg a nyomtatót meg szeretné osztani, jobb kettyenés rajta, majd kattintson a Tulajdonságok, vagy ha a vista majd Oszd meg kell, hogy a jobb klikk menü ... ezt külön meg kell adni azt a nevet. Nos, ha megy rá a másik számítógép - bemegy a Hálózati helyek, kattintson a számítógépen, amelyen a nyomtató, és hogy kell ez, ha nem akkor meg nem lesz teljesen működőképes hálózat. |
|
| |||
| |||
| Szia Visszamentem a fiaim PC és eltávolította a nyomtató szereplő saját hálózat, majd újra ki, hogy csak azért, hogy győződjön meg róla! Úgy ítélte meg, hogy a nyomtató, de azt mondja, hogy offline, bár van egy halvány zöld kullancs mutatja a háttérben. Próbáltam nyomtat tesztoldalt, de nem történt semmi (meglepő, azt hiszem). Ha a probléma a hálózat Mit kell ellenőrizni?, Én is néztem az otthoni routerek internetes oldalt, amely jelöli meg az összes csatlakoztatott eszközöket, stb de ez nem mond sokat a nyomtatók stb köszönöm |
|
| |||
| |||
| az Ön PC-k részesedése a fájlokat a hálózaton? |
|
| |||
| |||
| akkor is lehet, hogy nyomtatómegosztás a Hálózati és megosztási központ-ban Kilátás |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| 7 és a Windows Vista hálózati kérdésekben | Razer | A Windows operációs rendszerek | 4 | November 23, 2009 08:27 |
| PowerDVD telepítése a Windows Vista Home Premium 32 | djchapple | General Chat szoftver | 0 | Szeptember 12, 2009 12:14 |
| Beállítása a nyomtató Windows, amit az Apple Air hálózat | Tengeralattjáró | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 24. november 2008 12:07 |
| Segítség a létesítési 64bit Windows Vista 32bit, kérem, segítsen! | hodgey1968 | A Windows operációs rendszerek | 4 | 16. október 2007 10:01 |
| Re-Installing Windows Vista | Agon | A Windows operációs rendszerek | 17 | 16. augusztus 2007 16:14 |
| Téma eszközök | |
| |