פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

התקנת מדפסת רשת עם Windows Vista

Reply

שרשרת כלים
Old 22 נובמבר 2007, 13:05
קבוצת תורמים

הי

אני מנסה רשת המדפסת שלי אז הבן שלי יכול להדפיס את הספר שיעורי הבית שלו מהמחשב שלו בחדר השינה שלו. זו המדפסת מחוברת למחשב שלי דרך USB; סדרת שלה HP 3600. הן המחשב הן לרשת באמצעות נתב אלחוטי speedtouch 585; האחרון גם להיות מחובר למחשב שלי. הן המחשב האישי הם בחדרים נפרדים, על 10 רגל בנפרד! ניסיתי לאתר את המדפסת במחשב הבנים שלי באמצעות אשף הרשת באמצעות 'להוסיף מתקן המדפסת'. עם זאת, נראה didn't כדי למצוא משהו ברשת אז כשזה לא, זה הראה על סמל המדפסת עם קרציות ירוק וכך נהגתי זו כמדפסת ברירת המחדל. יש לי גם אמר את זה כדי "לחלוק" על ידי עושה לשתף את תיבת גילוי וגם הסרת ההגבלה הסיסמה מדי. הן המחשב הן Windows ויזה; הבנים שלי הוא הגירסה הבסיסית, שלי הוא סרט. ניסיתי להדפיס אבל המדפסת הסמוך doesn't נראה בחייך או לעשות משהו כי המחשב שממנו אני שולח את הפקודה להדפיס doesn't לומר כי אין מדפסת מחוברת וכו 'לא יכול לחשוב מה עוד אפשר לעשות וכל ההצעות יהיה קיבל בהכרת תודה. לי זה פורסם במקום אחר בפורום הזה היה מומלץ לנסות כאן.
Old 25 נובמבר 2007, 13:33
חבר קבוצת

אם אתה הולך על לוח הבקרה - מדפסות למצוא את המדפסת שברצונך לשתף, לחץ לחיצה ימנית על זה ולאחר מכן לחץ על מאפיינים, או אם Vista שלה ואז שתף צריך להיות בתפריט כי לחץ בסדר ... אז אתה צריך לתת לו שם. עכשיו אם אתה נכנס למחשב השני - להיכנס מיקומי הרשת שלי, לחץ על במחשב שבו המדפסת ואת זה צריך להיות זה, אם לא אז אתה לא חייב להיות הרשת מתפקדת במלואה.
Old 25 נובמבר 2007, 14:28
קבוצת תורמים

הי

חזרתי למחשב הבנים שלי להסיר את המדפסת המפורטות הרשת שלו, ולאחר מכן הוסיף אותו מחדש רק כדי לוודא! זה מצא את המדפסת אבל אומר מחובר שלה, אם כי יש לתקתק ירוק קלוש מראה ברקע. ניסיתי להדפיס דף בדיקה, אבל שום דבר לא קרה (מפתיע, אני מניח). אם הבעיה היא עם רשת, מה אני צריך לבדוק?; הסתכלתי על דף אינטרנט נתבים הביתה, אשר נותן פרטים של כל ההתקנים המחוברים doesn't וכו 'אבל זה אומר הרבה על למדפסות וכו'

תודה
Old 25 נובמבר 2007, 15:29
חבר קבוצת

לעשות מחשבים לשתף קבצים ברשת?
Old 25 נובמבר 2007, 15:39
חבר קבוצת

אתה גם ייתכן שיהיה עליך להפעיל ושיתוף הדפסה, מרכז הרשת והשיתוף ב ויסטה
Reply

Register

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
PowerDVD על התקנת Windows Vista Home Premium 32 djchapple כללי תוכנות צ 'אט 0 12 ספטמבר 2009 12:14
הגדרת המדפסת ב-Windows, זה על גבי רשת Apple האוויר Haun רישות, מודמים & VoIP 1 24 נובמבר 2008 12:07
בעיות התקנת Belkin Bluetooth F8T013 ב-Windows Vista timbo1975 רישות, מודמים & VoIP 1 -17 דצמבר 2007 18:38
עזרה עם התקנת Windows Vista 64bit מעל 32bit, בבקשה לעזור! hodgey1968 מערכות ההפעלה Windows 4 16th אוקטובר 2007 10:01
התקנה מחדש של Windows Vista Agon מערכות ההפעלה Windows 17 16th אוגוסט 2007 16:14
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.