![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas Bandau tinklo spausdintuvo, kad mano sūnus gali atsispausdinti savo mokyklos namų darbai iš savo kompiuterio į savo miegamąjį. Šis spausdintuvas yra prijungtas prie kompiuterio per USB; savo HP serija 3600. Abu PC yra tinkle per problema su nautilus 585 wireless router, pastarasis taip pat yra pridedama prie mano kompiuterio. Abu PC yra atskiri kambariai, apie 10 pėdų, išskyrus! Aš bandė surasti spausdintuvo mano sūnus PC naudojant tinklo vedlys ir naudojant "Pridėti spausdintuvą" įrenginyje. Tačiau ji didnt atrodo, kad surasti ką nors tinkle tada, kai ji, jis parodė spausdintuvo piktogramą su žalia varnele ir aš naudoti šį spausdintuvą kaip numatytąjį. Aš taip pat papasakojo, kad "share", atlikdami į dalis ir atradimų langelyje taip pat šalinant slaptažodį apribojimas pernelyg. Abu PC yra Windows Visa, mano sūnus yra pagrindinė versija, tai mano priemoka. Bandžiau spausdinti spausdintuvu, tačiau šalia doesnt atrodo, kad ateis arba ką nors padaryti, nors, iš kur aš siunčia komandą Spausdinti doesnt PC pasakyti, kad nėra prijungtas spausdintuvas ir tt Ar ne manote, ką dar padaryti, ir visus pasiūlymus, būtų Dėkojame gavo. Turiu Posted tai kitur šiame forume ir buvo patarta bandyti čia. |
|
| |||
| |||
| jei eiti į Control Panel - spausdintuvai ir rasti spausdintuvą norite pasidalinti, spragtelėkite dešiniu klavišu ant jos tada spustelėkite Ypatybės, arba jei jo Vista, tada dalis turėtų būti, kad dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite meniu ... tada reikia suteikti jai vardą. Dabar, kai jūs einate į kitą kompiuterį - eik į My Network Places ", spauskite ant kompiuterio, kur yra spausdintuvas, ir kad ji turėtų būti, jei ne tada tu neturi visiškai funkcionuojantys tinklas. |
|
| |||
| |||
| Labas Grįžau į savo sūnumis PC ir pašalinta spausdintuvo išvardytos jo tinklo, tada vėl pridėti jį tiesiog įsitikinkite! Jis nustatė, spausdintuvas, bet sako jo neprisijungus, nors ji turi silpną žalia varnele nurodant, fone. Bandžiau spausdinti bandomąjį puslapį, bet nieko neįvyko (Nenuostabu I guess). Jei problema su tinklu, ko man reikia norint patikrinti?; Aš pamačiau maršrutizatoriai namų internetinį puslapį, kuriame pateikiama išsami informacija apie visų įrenginių, susietų ir tt, bet tai nepadės pasakyti daug apie spausdintuvo ir tt ačiū |
|
| |||
| |||
| Ar jūsų kompiuterio failus į tinklą? |
|
| |||
| |||
| Jums taip pat gali leisti spausdinti dalytis Tinklas ir bendrinimo centras Vista |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| "Windows Vista" 7 ir tinklu susijusių klausimų | Razer | Windows "operacinės sistemos | 4 | Lapkritis 23, 2009 08:27 |
| Diegimas PowerDVD, Windows Vista Home Premium 32 | djchapple | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 0 | 12 rugsėjis 2009 12:14 |
| Konfigūravimas "Windows" spausdintuvo, thats apie "Apple Air tinklas | Haun | Networking, Modems & VoIP | 1 | Lapkritis 24, 2008 12:07 |
| Pagalba diegiant Windows Vista 64Bit per 32bit, prašau padėkite! | hodgey1968 | Windows "operacinės sistemos | 4 | 16 spalis 2007 10:01 |
| Naujo įdiegti "Windows Vista" | Agon | Windows "operacinės sistemos | 17 | Rugpjūtis 16, 2007 16:14 |
| Temos įrankiai | |
| |