mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Instalēšana tīkla printeri ar Windows Vista

Reply

Thread Tools
Old Novembris 22, 2007, 13:05
Donors Group

Default Instalēšana tīkla printeri ar Windows Vista

Čau

Es cenšos tīkla manu printeri, lai mans dēls var iespiest pie savas skolas mājasdarbiem no sava datora savā guļamistabā. Šis printeris ir savienots ar datoru, izmantojot USB, tās HP sērijas 3.600. Gan datora ir tīklā caur speedtouch 585 bezvadu maršrutētāju, tā arī neesot piestiprinātiem pie mana datora. Gan datora ir atsevišķās telpās, apmēram 10 pēdas neskaitot! Es esmu mēģinājis atrast printeri mani dēli datoru, izmantojot tīklu vedni un izmantojot "Add Printer" iespēju. Tomēr tas didn't šķiet, atrast kaut ko par tīkla pēc tam, kad tā nebija, tas parādīja, printera ikonu ar zaļu atzīmēt un tāpēc es lieto to kā noklusējuma printeri. Esmu arī teicis, ka uz "daļu", ko dara, lai dalīties un atklājumu kastē, kā arī novēršot paroli ierobežojums pārāk. Gan datora ir Windows vīzu; mani dēli ir bāzes versija, manī ir piemaksas. Es mēģināju drukāt, bet printeris blakus doesn't šķiet, nāk par vai darīt jebko, lai gan, no kurienes es sūtu drukāt komanda doesn't PC saka, ka nav printeris saistīts utt nevaru iedomāties ko vēl darīt, un kādi ieteikumi būtu pateicību saņemtas. Es esmu ievietojis šī citur šajā forumā, un tika ieteikts mēģināt šeit.
Old Novembris 25, 2007, 13:33
Loceklis

Ja jūs dodaties uz Control Panel - printerus un atrast printeri, kuru vēlaties koplietot, nospiediet uz tā noklikšķiniet īpašības, vai ja tā vista, tad daļa būtu par šo labo klikšķi menu ... tad jums arī tā nosaukums. Tagad, ja jūs dodaties uz citu datoru - ieiet My Network Places, klikšķiniet uz datora, ja printeris ir un kas būtu tas, ja ne, tad jums nav jābūt pilnīgi funkcionālu tīklu.
Old Novembris 25, 2007, 14:28
Donors Group

Čau

Es devos atpakaļ uz manu dēli datoru un atinstalēt printeris uzskaitīti savā tīklā, pēc tam atkal pievienot tai tikai pārliecinieties! Tā konstatēja, printeris, bet saka tā bezsaistē, kaut gan tā ir vāju zaļa atzīmēt norādot fona. Es centos druka testa lapu, bet nekas nenotika (tikai loģiski, I guess). Ja problēma ir ar tīklu, kas man nepieciešams pārbaudīt?, Es paskatījos uz maršrutētāju mājas interneta lapu, kas sniedz informāciju par visām ierīcēm, kas saistītas utt bet doesn't pateikt daudz par printeri, utt

pateicība
Old Novembris 25, 2007, 15:29
Loceklis

Vai jūsu datoru dalīties failiem tīklā?
Old Novembris 25, 2007, 15:39
Loceklis

Jums var arī būt, lai printeru koplietošana Tīkla un koplietošanas centrs Vista
Reply

Register

Bookmarks